FC Barcelona a ajuns mai rău ca Astra Giurgiu și Dinamo București! Dezvăluiri șocante ale starului Sergio Aguero despre criza financiară: „Toate luminile erau stinse!”

1 lună in urmă 17

FC Barcelona a început să recurgă la măsuri extrem de drastice din cauza crizei financiare pe care o traversează: angajații sunt chemați mai târziu la baza de pregătire, iar facilitățile sunt folosite pentru strictul necesar, fiind făcută economie inclusiv la energia electrică.

Dezvăluiri incredibile au fost făcute de Sergio Aguero, argentinianul ajuns în această vară pe Nou Camp, care a comparat diferențele uriașe între Manchester City și gruparea blaugrana.

FC Barcelona a început să impună măsuri draconice în toate aspectele legate de prima echipă, după ce datoria clubului a ajuns la 1,4 miliarde de euro conform spuselor lui Joan Laporta.

FC Barcelona face economie și la curentul electric, din cauza datoriei totale a clubului! „La City mergeam cu o oră și jumătate înainte de antrenament, dar aici sunt luminile stinse”

Conform celor de la Daily Mail, starul Sergio Aguero a făcut o dezvăluire șocantă despre reducerile de costuri de la Barcelona și susține că a găsit luminile stinse la terenul de antrenament al catalanilor.

Luna trecută, președintele Joan Laporta a anunțat că gruparea blaugrana a alunecat și mai mult în neantul datoriilor uriașe, acumulate după ani întregi de management defectuos sub conducerea fostului șef catalan Josep Bartomeu.

Barcelona ar fi recurs acum la unele măsuri disperate de a economisi bani, cum ar fi de a reduce consumul de electricitate de la baza de antrenament a catalanilor și de a restricționa folosirea facilităților de la club pentru jucătorii de la prima echipă a catalanilor.

Aguero, care a semnat în mai un contract pe doi ani cu echipa lui Ronald Koeman, a explicat cum fotbaliștilor blaugrana li se cere să se prezinte la antrenamente cu exact 30 de minute mai devreme față de ora de începere.

Atacantul argentinian a recunoscut că toate facilitățile de la baza de pregătire a catalanilor sunt închise înainte de antrenament și că toate luminile de la club sunt ținute stinse până când toți fotbaliștii sunt gata de începerea ședinței de pregătire.

Veteranul de 33 de ani s-a declarat șocat de „ritualul” Barcelonei, care diferă total de rutina pe care o cunoștea de pe vremea când făcea senzație la Manchester City.

El a spus pentru canalul său oficial de pe Twitch: „La Manchester City eram obișnuiți să ajungem cu cel puțin o oră și jumătate înainte de antrenament. Aici, cu 30 de minute înainte. Eu mă gândeam că o să fiu acolo cu o oră înainte să văd dacă pot să merg la sala de forță. Dar nu, chiar și luminile erau stinse. Foarte diferit”.

Rămâne de văzut acum ce urmează pentru Barcelona care nu dă semne deloc de revenire în plan financiar cu toate că a reușit să reducă masa salarială uriașă după plecările superstarurilor Leo Messi și Antoine Griezmann.

The post FC Barcelona a ajuns mai rău ca Astra Giurgiu și Dinamo București! Dezvăluiri șocante ale starului Sergio Aguero despre criza financiară: „Toate luminile erau stinse!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă