FC Argeș – Poli Iași 2-1. Piteștenii, cu gândul la play-off după un nou succes în Liga 1

1 lună in urmă 3

FC Argeș și-a revenit repede după eșecul cu CFR Cluj și a mai luat trei puncte mari în Liga 1, după 2-1 pe teren propriu cu ultima clasată Poli Iași.

Cephas Malele a făcut un nou meci mare și a reușit dubla, în timp ce Duranovic le-a dat ceva speranțe moldovenilor, cu golul din minutul 88.

Cu doar patru victorii în acest sezon de Liga 1, Poli Iași are șanse tot mai mici să evite retrogradarea, mai ales că în etapa următoare are o misiune infernală cu CFR Cluj, în Gruia.

FC Argeș – Poli Iași 2-1

Min. 88: GOOOOL POLI IAȘI! Muntenegreanul Duranovic înscrie din fața porții, după un assist oferit de Calcan.

Min. 47: GOOOOL FC ARGEȘ! Malele ia o acțiune pe cont propriu, scapă singur cu portarul și înscrie al doilea gol al gazdelor.

Min. 7: GOOOOL FC ARGEȘ! Malele marchează dintr-un penalty făcut de Frăsinescu.

Min. 1: Începe meciul de la Pitești!

Echipele de start:

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, I. Şerban II – Drăghici, Palici, C. Dumitru – Malele.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – Popa, Flores, A. Stan – Gaitan, Duranovic, Calcan.

FC Argeș vine după o înfrângere dură, în campionat, contra ardelenilor de la CFR Cluj, 0-5. Piteștenii au nevoie de trei puncte, astăzi, pentru a putea spera în continuare la un loc de play-off. FC Argeș se află pe locul 10 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Poli Iași vine tot după o înfrângere, în campionat, contra celor de la FC Voluntari, 0-2. Meciul de astăzi reprezintă ultima partidă, pentru Andrei Cristea, pe postul de antrenor principal al formației moldave. Poli Iași se află pe locul 16 din Liga 1, cu 16 puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

FC Argeș – Poli Iași la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post FC Argeș – Poli Iași 2-1. Piteștenii, cu gândul la play-off după un nou succes în Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă