FC Argeș, neînvinsă cu noul staff tehnic și după meciul de la Craiova! Mihai Ianovschi a dezvăluit secretele formei bune

1 lună in urmă 33

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

La finalul jocului, Mihai Ianovschi, antrenorul principal numit înaintea startului returului la Pitești, a declarat că atitudinea, liniștea și atmosfera din cadrul grupului reprezintă elementele cheie care au dus la rezultatele pozitive obținute de echipă în ultimele runde, inclusiv remizele din precedentele două jocuri, 0-0 cu FCSB și 1-1 la Craiova.

VIDEO cu rezumatul meciului Craiova - FC Argeș 1-1:

Mihai Ianovschi, despre factorii care au dus la revenirea celor de la FC Argeș

A fost un joc extrem de greu, dar e bine că am acumulat încă un punct. Evoluția băieților și încrederea pe care o au de la meci la meci contează enorm.

Încercăm să producem fotbal. Vreau să dedic aceste puncte oamenilor care au făcut eforturi supraomenești la meciul cu FCSB pentru a face terenul practicabil. 

Am făcut apel la băieți să rămânem modești, să ne pregătim bine. La momentul acesta am recâștigat încrederea băieților în ei înșiși. Mental, arată foarte bine. Atmosfera e foarte bună, cheia succesului a fost atitudinea, dar și liniștea pe care ne-au dat-o punctele adunate”, a declarat Mihai Ianovschi. 

Cu noua conducere tehnică, condusă de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi, FC Argeș este neînvinsă, obținând în acest start de an două victorii, 1-0 cu Botoșani și 2-1 cu UTA, și trei remize, 1-1 cu Gaz Metan, 0-0 cu FCSB și 1-1 la Craiova. 

Datorită ultimelor rezultate, FC Argeș a urcat pe locul 12 în Liga 1, cu 20 de puncte obținute în tot atâtea runde.

Etichete: meciuri liga 1 , mihai ianovschi , universitatea craiova - fc argeș
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă