FC Argeș – FCSB, meci pe un teren plin de zăpadă! Toni Petrea a răbufnit: „Nu este ceva normal!”

1 lună in urmă 12

UPDATE 19:48: În cele din urmă, partida dintre FC Argeș și FCSB a început cu o întârziere de trei minute, dar terenul este plin de zăpadă și jucătorii au serioase dificultăți.

Partida FC Argeș – FCSB este în mare pericol. La Pitești ninge abundent de câteva ore, iar instalația de încălzire nu face față. Meciul este programat la ora 19.45, dar se discută despre varianta de a fi amânat o oră.

UPDATE 19:45 Vizibil deranjat de starea terenului, Toni Petrea a răbufnit înaintea partidei cu FC Argeș: „Din păcate, acestea sunt stadioanele și infrastructura. Nu este ceva normal, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre aceste lucruri”.

De cealaltă parte, nou-promovata FC Argeș este cu gândul chiar la o victorie, după startul bun din acest an. Mihai Ianovschi: „Sunt multe echipe bune în Liga 1, nu doar FCSB. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul jocului și să luăm cele trei puncte”.


Terenul este plin de zăpadă, iar organizatorii fac eforturi mari să rezolve problema. Mai mulți oameni cu lopeți încearcă să curețe gazonul arenei din Trivale. Conducătorii formației gazdă au spus că nu au mai căzut așa ceva la Pitești.

„Este incredibil! Facem eforturi mari, oamenii au dat zăpada o dată, dar într-o oră s-a albit terenul. În următoarele două ore se vor mări şi fulgii de zăpadă. Facem eforturi ca partida să se desfăşoare”, a spus Jean Vlădoiu, preşedintele celor de la FC Argeş pentru AS.ro

„Sper să reușim să îndepărtăm zăpada, să se joace și să fie un rezultat favorabil nouă.

Se anunța zăpadă, cred că nu vă așteptați să ningă atât de tare…

Ne așteptam, dar… Nu pot să spun că ne-a luat prin suprindere, dar a nins foarte mult. Sper să reușim să luăm zăpada de pe teren și meciul să se disputev în condiții normale de joc.

Ați vorbit cu cei care conduc jocul? Ce au spus?

Nu am apucat! Au venit, se vor uita pe teren… Sper să reușim să îndepărtăm zăpada de pe teren”, a declarat pentru GSP Bogdan Stoica, director executiv FC Argeș.

Telekom Sport susține că meciul are șanse mici să se joace, din cauza condițiilor meteo, iar Antena Sport spune că duelul ar putea fi amânat o oră. Partida ar fi trebuit să înceapă la ora 19.45. Cei doi antrenori au anunțat deja formulele de start:

ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, R. Radunovic – D. Olaru, A. Șut, Fl. Tănase – D. Man, Fl. Coman, Oct. Popescu
Antrenor: Toni Petrea

FC Argeș: A. Greab – C. Tofan, L. Maric, S. Deslandes, N. Mușat – D. Meza Colli, I. Șerban – S. Drăghici, A. Palic, C. Dumitru – M. Ndiaye
Antrenor: Mihai Ianovschi

Toni Petrea, temător înaintea partidei cu FC Argeș

FCSB se află pe primul loc în clasament, dar antrenorul Toni Petrea spunea că are emoții înaintea partidei. Spunea că jucătorii simt o stare de oboseală și se temea că pot să apară accidentările

„Principala preocupare în această perioadă este refacerea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament îl facem în așa fel încât jucătorii să fie 100% apți la ora jocului. Momentan suntem bine. Ne gândim la o rotație a jucătorilor, avem discuții individuale cu fiecare jucător, pentru a afla starea lor, gradul lor de oboseală după aceste jocuri.

Fazele fixe sunt principala amenințare a celor de la FC Argeș, plus contraatacurile. Sper ca vremea să nu fie un impediment, important este că nu e atât de frig și terenul nu e înghețat”, a transmis Toni Petrea.

The post FC Argeș – FCSB, meci pe un teren plin de zăpadă! Toni Petrea a răbufnit: „Nu este ceva normal!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă