FC Argeș - FCSB 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Oaspeții, bară și ocazii mari. Gazdele, ocazie uriașă

1 lună in urmă 25

26.01.2021, 19:44

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

FCSB va juca diseară la Pitești, împotriva lui FC Argeș, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, meci venit la patru zile de la precedenta confruntare, victoria 2-1 cu Voluntari.

La roș-albaștri se consemnează două reveniri extrem de importante: Moruțan și Nedelcu. Cei doi nu vor face parte însă din lotul pentru meciul de azi!

FCSB va întâlni în runda a 19-a una dintre echipele care au arătat o creștere vizibilă de formă în acest început de an, FC Argeș obținând șapte puncte în primele trei etape, la fel ca roș-albaștri. Toni Petrea a recunoscut că se așteaptă la o replică puternică din partea formației piteștene, care poate pune probleme în special la fazele fixe și pe contraatac.

Fazele fixe sunt principala amenințare a celor de la FC Argeș, plus contraatacurile. Sper ca vremea să nu fie un impediment, important este că nu e atât de frig și terenul nu e înghețat”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Principala bătaie de cap a lui Toni Petrea înaintea meciului cu FC Argeș

Petrea, care a anunțat revenirile în lotul mare ale lui Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu, a dezvăluit și care este principala sa preocupare dintr-o perioadă în care antrenamentele nu prea se mai fac din cauza programului aglomerat de meciuri.

Principala preocupare în această perioadă este refacerea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament îl facem în așa fel încât jucătorii să fie 100% apți la ora jocului. Momentan suntem bine.

Ne gândim la o rotație a jucătorilor, avem discuții individuale cu fiecare jucător, pentru a afla starea lor, gradul lor de oboseală după aceste jocuri”, a declarat Toni Petrea.

Echipele probabile

FC Argeș: Greab - Tofan, Maric, Deslandes, Mușat - Meza Colli,  I. Șerban II - Drăghici, Maes, Cr. Dumitru - Mediop
Antrenor: Mihai Ianovschi

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic - Olaru, G. Simion, Fl. Tănase - Man, Oct. Popescu, Fl. Coman
Antrenor: Toni Petrea.

Înaintea jocului cu FC Argeș, FCSB este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, patru în fața CFR-ului, ocupanta poziției secunde, care are, însă un meci mai puțin disputat, cu Hermannstadt, programat luni, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. De partea cealaltă, formația din Pitești este pe 12, cu 18 puncte.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă