FC Argeș - FC Botoșani, în etapa #15. Echipe probabile + cele mai tari cote

4 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021, 23:10 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:16

FC Argeș joacă acasă cu FC Botoșani, de la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Programul complet al etapei #15

FC Argeș - FC Botoșani, live de la 20:30

FC Argeș - FC Botoșani, echipe probabile:

FC ARGEȘ: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 14. J. Miguel, 30. Mușat - 89. Honciu, 21. Palic - 11. Ișfan, 7. Viana, 3. Latovlevici - 90. Fatai
REZERVE: 22. Fl. Croitoru, 9. Cr. Dumitru, 16. Ruan, 17. Pițian, 18. Butoiu, 24. Telcean, 25. Boldor, 26. Moisie, 29. Dumitrașcu
ABSENȚI: Cr. Tănase, Said, Arias (accidentați), I. Șerban II, Meza Colli, Rainov (suspendați)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FC BOTOȘANI: 1. Pap - 47. Braun, 25. Racovițan, 5. Dawa, 30. Țigănașu - 67. Papa, 18. Edjouma, 10. Ongenda - 9. Mateus, 11. M. Roman I, 89. Kage
REZERVE: 22. M. Contra, 7. Petkovski, 21. D. Croitoru, 24. Sila, 27. Ed. Florescu, 28. Fili, 32. Șeroni, 42. Lupeta, 77. Dragu
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Kehinde Fatai, replică tăioasă după ce a fost acuzat că ar avea cu 4 ani mai mult: „Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele!”

Kehinde Fatai (31 de ani), atacantul nigerian al celor de la FC Argeș, a reacționat în cadrul unei conferințe de presă, la o zi după ce fostul antrenor Gheorghe Butoiu a spus la GSP Live că fotbalistul „ar fi cu patru ani mai bătrân”.

„Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Eu știu cine sunt! De când am venit în țara asta, mi-am văzut de treaba mea. Antrenorul care a vorbit, cu tot respectul, el era antrenorul echipei a doua de la Farul atunci, Ion Marin era antrenorul meu și m-a trimis să joc acolo. 

Jucam foarte bine, eram cel mai bun și de aceea a zis că sunt mai mare. Dar sunt lucruri din 2008 pe care le spune despre mine și nu sunt adevărate. În primul rând, nu poți să părăsești țara dacă nu ai 18 ani. Eu nu aveam 18 ani când am plecat din țara mea cu ajutorul lui Ion Marin, care a făcut actele să mă ia ca tată.

Acum uite ce vorbește omul acesta. O să-l dau în judecată, să aducă dovezi. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele”, a declarat Kehinde Fatai. 

Nici mie nu mi se pare normal ca un antrenor, nici nu știu unde e acum, să facă afirmațiile astea despre Fatai, după atâta timp. El nu e un copil să se pună problema că are o vârsta sau alta. El a jucat la echipe importante din Europa și probabil că toată lumea l-a verificat și nu pot trece astfel de lucruri. E de foarte mult timp în România, îl cunoaște toată lumea, jucător de valoare.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Dezvăluire incredibilă despre Kehinde Fatai: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid și FC Național, a fost prezent azi la GSP LIVE și a făcut o dezvăluire inedită despre Kehinde Fatai, atacantul nigerian al lui FC Argeș.

Butoiu a fost antrenor la juniorii celor de la Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci, se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai, despre care a spus că nu ar fi născut în 1990, așa cum apare în actele lui.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV DINAMO. Sfătuit să se retragă » Diagnosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță + decizia clubului

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă