FC Argeș anunță trei transferuri în ziua meciului cu FCSB! Un fundaș revine în România după aproape 10 ani

1 lună in urmă 22

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

FC Argeș anunță trei transferuri în ziua meciului cu FCSB! Un fundaș dorit și de CFR Cluj poate ajunge la Pitești

Jean Vlădoiu, președintele grupării din Trivale, a anunțat că Pablo de Lucas (34 de ani), fostul mijlocaș de la Petrolul, FC Viitorul sau FC Voluntari, a semnat astăzi cu FC Argeș, iar alți doi jucători sunt aproape de a evolua sub comanda lui Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță.

Este vorba de un fundaș stânga din Belgia și Deian Boldor (25 de ani), fostul apărător central de la AS Roma Primavera, Bologna, Verona sau Montreal Impact, rămas liber de contract în această ană. Apărătorul crescut la LPS Banatul, care a plecat din România în 2011, ar fi fost dorit în această pauză de iarnă și de CFR Cluj.

"Pablo de Lucas a semnat acum o jumătate de oră. În după-amiaza asta cred că vom mai semna cu un fundaș stânga pe care ni-l dorim, adus din Belgia. Deocamdată n-am semnat, urmează în orele următoare.

Mai aștept un jucător pe care mi-l doresc, mai rămâne doar să-și dea acordul impresarul, e vorba de un fundaș central pe care mi-l doresc foarte mult cu staff-ul tehnic. Da, e vorba de Boldor. Copilul a fost încântat, se întoarce după 11 ani. Acum să vedem dacă va ajunge la FC Argeș sau la altă echipă", a spus Vlădoiu, la emisiunea Liga Digi Sport.

FC Argeș joacă azi, de la ora 19:45, contra celor de la FCSB, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO Jean Vlădoiu anunță transferuri la FC Argeș

Etichete: liga 1 , fc arges , jean vladoiu , pablo de lucas , deian boldor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă