FC Argeș, anunț neașteptat! Proiectul grandios care se pregătește pentru echipa piteșteană: „Sper ca această academie să rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi!”

1 lună in urmă 1

Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei FC Argeș, susține că are în plan un proiect grandios pentru formația piteșteană. Acesta include și o academie de copii și juniori care să „rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi”.

Clubul alb-violet a renăscut odată cu venirea lui Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi la „cârma” echipei. Aceasta fiind aproape de locurile de play-off.

FC Argeș se află pe locul 9 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Proiectul grandios care se pregătește pentru FC Argeș

Viorel Tudose este încrezător în faptul că FC Argeș va ajunge o echipă de top a campionatului. Pe lângă noul stadion al formației alb-violet, omul de afaceri plănuiește să construiască o academie de copii și juniori ultramodernă, care să alimenteze prima echipă, a lui FC Argeș, cu tinere talente.

„Nu că ne dorim asta, dar FC Argeș va și ajunge o echipă de top a campionatului. Vom începe reconstrucția de la copii și juniori. Primăvara aceasta, în luna mai, se va înființa «Academia de Fotbal Dobrin Pitești». Școala de fotbal «Nicolae Dobrin» va intra într-un parteneriat cu firma mea în colaborare și cu celelalte școli de fotbal din județul Argeș și din Pitești, urmând ca dreptul de preempțiune al tuturor jucătorilor care vor ieși de aici să aparțină clubului FC Argeș.

Acesta va fi primul pas spre formarea unor jucători tineri, de perspectivă, care peste trei, patru ani să poată juca în prima echipă a lui FC Argeș. Până atunci, vom încerca să îmbuntățim lotul cu câteva nume. Toți jucătorii care se află acum la FC Argeș își vor prelungi contractele pe doi, trei ani de zile. Unii dintre ei au și făcut-o, urmând ca, în perioada următoare, ceilalți să semneze. Pentru anul viitor, obiectivul nostru cert este play-off-ul ligii naționale.

Viorel Tudose: „Sper ca această academie să rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi!”

Începem să construim, dar nu ne avântăm. Obiectivele noastre nu sunt pe termen scurt sau mediu, ci pe 3-5 ani. Eu sper ca această academie care se va construi la Pitești să rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi de la Constanța. Cred că toți copiii din județul Argeș și foarte mulți tineri talentați din România vor alege Piteștiul în viitorul foarte apropiat. Vom avea o rețetă în care copiii vor merge și la școală, vor avea o bază ultramodernă de cantonament, de locuit. Va fi ceva occidental.

Am reintrat în posesia titlului din 1972. E expus la Muzeul Sportului din Pitești, alături de titlul din 1979. Eu sper că, în viitorul apropiat, acolo să mai aducem două, trei titluri. Rețineți ce am spus în această emisiune din 15 martie 2021 și scoteți-o peste câțiva ani, să vedeți că am avut dreptate!”, a declarat Viorel Tudose, pentru GSP.

The post FC Argeș, anunț neașteptat! Proiectul grandios care se pregătește pentru echipa piteșteană: „Sper ca această academie să rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă