Faza zilei în fotbalul european! Cum a încercat un adversar să-l oprească pe Leo Messi din drumul spre gol. Starul catalan, cifre senzaționale în meciurile cu Sevilla | VIDEO & FOTO

1 lună in urmă 1

FC Barcelona s-a impus cu 2-0 în duelul din deplasare cu Sevilla. Leo Messi a fost din nou magnific, starul argentinian reușit un gol și o pasă decisivă. Catalanii au ajuns la două puncte de Atletico Madrid, dar liderul are două meciuri mai puțin disputate.

FC Barcelona s-a impus cu 2-0 pe terenul formației din Sevilla, în etapa cu numărul 25 din La Liga. Leo Messi a fost din nou magistral. A pasat la golul înscris de Dembele în minutul 29 și a închis tabela în minutul 85. (VIDEO AICI)

Faza golului este de pus în ramă. Argentinianul a driblat frumos un adversar și s-a năpustit spre poarta adversă avându-l în spatele lui pe Escudero care părea gata să-l sfâșie… dacă ar fi reușit să-l prindă. Fundașul formației andaluze a scrâșnit din dinți și și-a agitat degeaba pumnii: Messi a fost imposibil de blocat. Barcelona a ajuns la șapte victorii consecutive în deplasare și se află pe locul doi, la două puncte de liderul campionatului.

Leo Messi, cifre senzaționale în duelul cu Sevilla

Sevilla pare victima favorită a lui Leo Messi. Jucătorul sud-american a marcat 38 de goluri și a semnat 17 pase decisive în cele 42 de partide în care a înfruntat formația andaluză. Statistica spune că decarul formației catalane a marcat sau a oferit o pasă decisivă la fiecare 66 de minute.

Lionel Messi este cel mai bun marcator din Spania. Atacantul formației lui Ronald Koeman a marcat 19 goluri în 25 de partide, iar pe locul doi se află Luis Suarez cu 16 goluri.

The post Faza zilei în fotbalul european! Cum a încercat un adversar să-l oprească pe Leo Messi din drumul spre gol. Starul catalan, cifre senzaționale în meciurile cu Sevilla | VIDEO & FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă