Fază incredibilă la Transylvania Open! Rebela Andreea Prisacariu l-a copiat pe Novak Djokovic și a aruncat cu racheta în tribune, de nervi | VIDEO

1 lună in urmă 19

Andreea Prisacariu (21 de ani) iese în evidență cu fiecare ocazie atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui! De această dată, românca a oferit un moment incredibil la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Andreea Prisacariu a avut o reacție care amintește de binecunoscutele ieșiri în decor ale lui Novak Djokovic! Sârbul a aruncat și el cu racheta în tribune la Jocurile Olimpice!

Prisacariu, poreclită „rebela tenisului românesc” pentru cele 27 de tatuaje ale sale, are un temperament vulcanic, fapt pentru care creează faze ieșite din comun inclusiv pe teren.

Fază incredibilă la Transylvania Open! Rebela Andreea Prisacariu l-a copiat pe Novak Djokovic și a aruncat cu racheta în tribune, de nervi

Andreea Prisacariu, fostă componentă a loturilor naționale de junioare, a aruncat cu racheta în tribune, de nervi, în timpul meciului de dublu pe care l-a disputat în sferturi la Transylvania Open, alături de Alexandra Ignatik! Faza s-a petrecut într-un moment foarte important al partidei cu Lesley Kerkhove/Alexandra Krunic (Olanda/Serbia), după ce olandeza și sârboaica și-au creat minge de meci, la 9-8 în super-tiebreak.

Shot of the day at Transylvania Open pic.twitter.com/oAfYqkYsxm

— LorenaPopa 🕵️‍♀️🎾 (@popalorena) October 28, 2021

Andreea și-a recuperat racheta din tribune, dar în zadar, pentru că adversarele au fructificat mingea de meci și s-au impus cu 6-3, 6-7(8), 10-8! Andreea Prisacariu a atins recent un nou maxim al carierei în clasamentul WTA! Andreea a ajuns pe locul 370 mondial, după ce a început sezonul pe poziția 673 WTA.

Andreea Prisacariu a vorbit despre caracterul ei vulcanic la ProSport Live: „Mă enervez repede!”

Prisacariu a recunoscut în emisiunea ProSport Live că nu este „ușă de biserică”, vărsându-și nervii nu doar pe rachetă, ci și pe antrenor: „Da, am comis-o și eu. La mai multe meciuri, comentez la antrenor. Întâi comentez la adresa mea, iar după aceea îmi vărs nervii pe antrenori. Dar el știe și e dispus să preia aceste lucruri. Nu am respectat mereu indicațiile antrenorului. Sunt temperamentală!

Mă enervez repede. De la începutul anului sunt mai zen, mai calmă, mai răbdătoare. Încerc să nu mai țip atât de mult. Pe teren țip foarte mult, mă simt ca într-o bătălie cu vikingi. Am o pasiune pentru ei, îmi place cultura lor. De acolo îmi aleg și machiajul!”, a declarat Andreea Prisacariu la ProSport Live!

The post Fază incredibilă la Transylvania Open! Rebela Andreea Prisacariu l-a copiat pe Novak Djokovic și a aruncat cu racheta în tribune, de nervi | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă