Faza care l-a scos din minți pe Cristiano Ronaldo: "Aproape de golazo!"

5 zile in urmă 12

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Ronaldo a fost extrem de dezamăgit după ce portarul advers a scos de sub bara transversală mingea pe care a expediat-o din foarfecă. Faza superbă s-a petrecut în minutul 68, la scorul de 3-0 pentru Portugalia.

Cristiano Ronaldo a preluat cu mult calm la 11 metri, cu spatele la poartă, după care a șutat pe spate. Mingea se îndrepta spre vinclu, dar portarul Moris a respins. Ronaldo a rămas apoi pe gazon, extrem de supărat că mingea nu s-a oprit în plasă. "Minge respinsă de Moris! Superb felul în care a preluat Ronaldo, felul în care a șutat. Aproape de un golazo!", a fost reacția comentatorului Digi Sport.

VIDEO Cristiano Ronaldo, aproape să înscrie din foarfecă în Portugalia - Luxemburg 5-0

Cristiano Ronaldo, 10 hat-trick-uri și 115 goluri pentru Portugalia

Ronaldo a ajuns acum la 115 goluri pentru naţionala Portugaliei, în 182 de selecţii, ducând mai departe recordul mondial al cărui deţinător este.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Acesta a fost al 58-lea hat-trick din cariera atacantului care joacă acum la Manchester United.

Portugalia ocupă locul al doilea în grupă, cu 16 puncte, la o singură lungime de Serbia, dar având un meci mai puţin. În noiembrie, lusitanii vor juca două partide, cu Irlanda (deplasare) şi derby-ul cu Serbia (acasă).

VIDEO Rezumatul meciului Portugalia - Luxemburg 5-0

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , luxemburg , preliminarii cm 2022 qatar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă