Favoriții Universului. Zodiile protejate de astre - noroc nemăsurat în viața lor. Șanse maxime de îmbogățire

2 săptămâni in urmă 23

Favoriții Universului. Zodiile protejate de astre Favoriții Universului. Zodiile protejate de astre

Se spune că unele zodii sunt binecuvântate cu noroc, altele au capacitatea de a-și construi destinul prin inteligența și calitățile lor. Fiecare zodie a primit un dar din partea Universului, care o face unică și o așază în fruntea celorlalte. 

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 08:44

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Dar anumite zodii par a beneficia mai mult de atenția divinității și se bucură de cele mai mari haruri și de un noroc nemăsurat în viața lor. De exemplu, zodiile aflate sub oblăduirea marilor planete, cum ar fi Jupiter, Saturn sau Soarele, sunt de departe favoritele Universului. 

Săgetător

Aflat sub oblăduirea lui Jupiter, stăpânul netăgăduit al norocului, Săgetătorul este mereu ocrotit și are parte de belșug din plin. Nu contează unde te duci sau ce faci, atragi prosperitatea ca un magnet, iar șansa îți este mereu alături. Așa că învață să apreciezi ceea ce ai și nu te plânge niciodată că astrele nu te protejează. Dacă adaugi un strop de motivație, orice vis va deveni realitate.

Leu

Soarele strălucește asupra ta și orice atingi se transformă în aur. Te bucuri de toate darurile Universului: prestigiu, charismă, bogăție, o poziție importantă, o minte strălucitoare. Ai o capacitate extraordinară de a-ți atinge scopurile și de a lupta pentru visurile tale. Nu ai nevoie de o stea norocoasă, pentru că tu însăți ești această stea. Chiar și atunci când îți apare un obstacol în cale, ai capacitatea de a da o turnură pozitivă lucrurilor. Conștientizează-ți forțele și ai încredere în tine! Citește continuarea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă