Favoriții pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi. Cine va veni la națională din 2022?

6 zile in urmă 13

Au început speculațiile! Nici nu au trecut 24 de ore de la anunțul făcut de Mirel Rădoi, și au și apărut speculațiile cu privire la noul selecționer. Primul nume vehiculat, și de altfel enunțat de Rădoi, este al lui Olăroiu. Se pare că, în viziunea unora, mai sunt și alte nume potențial candidate la postura de antrenor al Naționalei României.

Mirel Rădoi: ”Federația a știut despre decizia mea”

Această declarația fost de fapt momentul de șoc de la conferința de presă de aseară a lui Mirel Rădoi. Întrebat spre final pe cine ar vedea în locul său, Mirel Rădoi a spus direct ”N-aș putea să fac lucrul acesta, dar cred că în afară de Olăroiu singurul antrenor nu poate fi altcineva!”.

De altfel numele lui Cosmin Olăroiu a mai fost enunțat și în aprilie la prima tentativă de a demisiona din funcția de selecționer. Nu au trecut 24 de ore de la anunțul lui Rădoi și deja bursa vorbește și de alți potențiali candidați.

Unul dintre aceștia, este recentul antrenor demis de Mititelu jr., Adi Mutu. Briliantul are deja experiența cu Naționala miică, dar cotele spun că ar avea cel puțin 35% șanse să-i ia locul lui Rădoi.

Pe de altă parte, Gică Hagi, spun cotele, ar avea 25% șanse. Șansele sunt mici în acest caz, având în vedere implicarea totală a Regelui Hagi în proiectul de la Farul Constanța. Nu este o variantă viabilă, tocmai din acest punct de vedere, cu toate că nu de puține ori a declarat că și-ar dori revenirea pe banca Naționalei.

Ce șanse au Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu. Cotele sunt mici

După decizia surprinzătoare de a pleca din Gruia, Dan Petrescu era o opțiune și în primăvară, dar nu s-a concretizat nimic. Ulterior, după plecarea lui Șumudică, unii spun că regizată, Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj, unde are o clauză mare, de 400.000 de euro, pentru a rezilia unilateral contractul. Cu alte cuvinte Petrescu are șanse mici, de doar 15% să devină noul selecționer.

Cel mai vehiculat nume, Cosmin Olăroiu, are mici șanse, conform cotelor de pariuri. Un neverosimil 10% este în dreptul celui mai titrat antrenor român al momentului. Conform unor surse Playsport, Olăroiu ar fi semnat deja cu Al-Nasr , din Arabia Saudită, iar clauza este la fel, una foarte mare. Deci nu vine nici Olăroiu!

Ar mai fi câteva nume speculate, dar aici șansele sunt și mai mici, de aproximativ 5%, în cazul lui Ladislau Boloni, de exemplu. Alte variante improbabile, ar mai fi Mircea Lucescu, dar nu este interesat de revenirea la Națională, sau Constantin Gâlcă, dar în cazul lui nu ar putea face echipă cu Răzvan Burleanu, având în vedere poziția lu Gâlcă față de acesta.

The post Favoriții pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi. Cine va veni la națională din 2022? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă