Fatih Terim mai vrea un român la Galatasaray: „Îl cumpărăm acum și vom face profit!”

2 luni in urmă 21

Articol de - Publicat joi, 12 august 2021, 14:32 / Actualizat joi, 12 august 2021 14:44

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, le-a spus șefilor clubului să-l cumpere acum pe Claudiu Petrila (20 de ani) și să-l mai lase un an împrumut la CFR Cluj.

Aproape că nu este zi fără ca jurnaliștii turci să nu mai scrie ceva de un posibil transfer al unui jucător român la Galatasaray. După Moruțan, noua țintă a clubului turc ar fi Claudiu Petrilă, de la CFR Cluj. 

După Cicâldău, Moruțan și Man, acum Claudiu Petrila

După ce clubul din Istanbul l-a achiziționat pe Alex Cicâldău, cu 6,5 milioane de euro (sumă ce va fi plătită în trei ani), și a negociat pentru Olimpiu Moruțan (momentan, afacerea a rămas în așteptare), făcând și o ofertă Parmei pentru Dennis Man, Cim-Bom-Bom și-a îndreptat acum atenția spre Claudiu Petrila.

Potrivit cotidianului Fotomac, antrenorul Fatih Terim i-a sfătuit pe conducătorii roș-galbenilor să-l cumpere imediat pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani și să-l cedeze un an la CFR, sub formă de împrumut.

Fatih Terim: „Dacă nu ne mișcăm repede, ne vor cere 10 milioane pe băiat!”

„Dacă realizăm transferul acum, vom face profit. Dacă nu ne mișcăm repede, ei ne vor cere 10 milioane de euro pentru băiat în câțiva ani", ar fi spus „Împăratul". Fotomac susține că vicecampioana Turciei ar fi contactat deja CFR pentru a se interesa de Petrila.

După meciul de la Mioveni, Marius Șumudică a declarat: „Petrila este pariul meu. Am spus de la începutul pregătirilor că va ajunge departe și va costa bani mulți".

3goluri a marcat Claudiu Petrila în acest sezon la CFR Cluj în 4 meciuri de Liga 1

Galatasaray nu a renunțat la Moruțan

Galatasary pregătește 6 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani), dar numai dacă se desparte de Falcao și Feghouli. Și ar fi propus 6,5 milioane de euro Parmei pentru Dennis Man (22 de ani).

Galatasaray nu a acceptat să plătească 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, cât a pretins patronul lui FCSB. Dar transferul mijlocașului la clubul turc încă s-ar putea realiza în această vară.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Thomas Tuchel și mutarea care a decis Supercupa: în urmă cu doi ani, Kepa refuzase o decizie identică

Un jucător a aruncat cu o sticlă de platic spre Lucescu în vestiar! Cum a reacționat antrenorul

Playtech: ȘOC! Nicolae Badea, RĂZBOI cu văduva lui Turcu! Suma uriașă pentru care au ajuns la tribunal


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă