Fatih Terim, gata să-l ia și pe Dennis Man la Galatasaray: „Parma nu a vrut să îl lase, dar rămânem deschiși!”

3 săptămâni in urmă 31

Galatasaray nu renunță la Dennis Man! Fatih Terim promite că turcii vor încerca și în iarnă să-l ia pe arădeanul ajuns la Parma.

Tehnicianul a recunoscut interesul grupării din Istanbul pentru Man și a explicat de ce mutarea nu s-a mai realizat, în cele din urmă. „Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem”, a spus Giovanni Becali.

Dennis Man ar putea deveni cel de-al 16-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Fatih Terim, cu gândul la Dennis Man: „Parma nu a vrut să îl lase!”

Fatih Terim a anunțat că este în continuare interesat de transferul lui Dennis Man și speră ca Parma să cedeze în cele din urmă, după ce a ajuns în liga a doua din Italia.

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie, vom vedea la momentul respectiv”, a spus Terim, citat de Fotomac.

Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua (n.r. FCSB)” – Giovanni Becali

The post Fatih Terim, gata să-l ia și pe Dennis Man la Galatasaray: „Parma nu a vrut să îl lase, dar rămânem deschiși!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă