Fatih Terim, foarte aproape de un club de top din Liga Campionilor. Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor

3 săptămâni in urmă 44

Fatih Terim este aproape să se despartă de Galatasaray, după ce un club important din Europa îl dorește pe banca tehnică. Benfica Lisabona îl vede în acest moment ca fiind omul potrivit pentru performanțele pe care și se le propune, iar o eventuală ofertă ar putea veni în momentul propice pentru portughezi.

Legendarul antrenor turc este contestat în ultima vreme de către suporteri, pentru inconstanța în rezultate, arătată în Super League. Chiar dacă pe plan european, Galata stă foarte bine, fiind calificată în optimile Europa League, fanii nu sunt convinși că echipa poate produce mai mult.

Fatih Terim ar putea semna cu Benfica. Rui Costa îl vede antrenorul perfect pentru noul proiect

Misiunea lui Terim a fost una dificilă în acest sezon. Șefii clubului i-au propus o reîntinerire a echipei, însă cu un buget limitat, iar după 19 etape strategia „low-cost” se vede și în rezultate: locul 10 în campionat.

La Benfica, tehnicianul de 68 de ani este dorit de către un alt nume important al fotbalului internațional, Rui Costa. Lusitanul i-a fost elev lui Fatih Terim la Fiorentina, în sezonul 2000-01.

 Președintele Rui Costa are în minte un antrenor cu experiență, pe stilul lui Jorge Jesus. Un tehnician precum Fatih Terim, care l-a și antrenat, este potrivit pentru modul lui Rui Costa de a privi fotbalul, au titrat jurnaliștii turci de la Fanatik.

O eventuală plecare de la Istanbul a lui Terim ar putea duce la anularea transferului lui Dennis Man la Galatasaray. Formația CimBom l-a pus pe românul de la Parma în capul listei de transferuri, iar speranțele că-l va achiziționa țin și de relația specială dintre antrenor și frații Becali, impresarii extremei de 23 de ani,

 

The post Fatih Terim, foarte aproape de un club de top din Liga Campionilor. Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă