Fatih Terim, detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: „E puțin retras, dar are calități incontestabile”

3 săptămâni in urmă 19

Fatih Terim, antrenorul turc în vârstă de 68 de ani al lui Galatasaray, a avut noi cuvinte de laudă la adresa lui Olimpiu Moruțan, după remiza cu Lokomotiv Moscova.

Galatasaray și Lokomotiv Moscova s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei a patra din grupele Europa League și au remizat scor 1-1.

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani transferat de la FCSB a fost titularizat de către Fatih Terim în cadrul acestei întâlniri, după ce în partida tur cu Lokomotiv Moscova a oferit o pasă de gol superbă.

Fatih Terim, detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Deși l-a înlocuit pe Olimpiu Moruțan în minutul 76 cu Mostafa Mojamed, Fatih Terim l-a lăudat pe fotbalist.

În ceea ce privește integrarea fotbalistului la Galatasaray, Fatih Terim a dezvăluit că Olimpiu Moruțan este un tip retras.

„Moruțan este cel mai tânăr dintre jucătorii nou veniți. E puțin retras, dar are calități incontestabile. Este extrem de talentat, are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență de joc.

Va continua să se dezvolte mental și tehnic. Dacă va continua așa, viitorul său va fi foarte bun”, a spus Fatih Terim, citat de Digi Sport.

  • 3 goluri în 9 meciuri a reușit Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray, în actuala ediție a primei ligi din Turcia.
  • 4 meciuri a jucat Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray în grupele Europa League.
  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
  • 3.5 milioane de euro au plătit turcii de la Galatasaray către FCSB în schimbul lui Olimpiu Moruțan, în vara acestui an.

În ceea ce îl privește pe celălalt fotbalist român de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, mijlocașul în vârstă de 24 de ani transferat de la Universitatea Craiova, a fost titularizat de către Fatih Terim în cadrul partidei cu Lokomotiv Moscova și a rămas pe teren până după fluierul de final.

The post Fatih Terim, detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: „E puțin retras, dar are calități incontestabile” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă