Fațada unui bloc din Mamaia Nord s-a făcut scrum. Muncitorii au încercat să stingă incendiul, însă flăcările au fost prea puternice

3 săptămâni in urmă 26

O clădire aflată în construcție a luat foc, sâmbătă, în Mamaia Nord. Faţada blocului cu opt etaje s-a făcut scrum după ce focul a izbucnit la baza clădirii, sub un lift exterior. Se pare că scânteile unui aparat de tăiat ar fi aprins mai multe materiale de construcţie. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, însă pagubele sunt însemnate.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În clădirea aflată în construcţii lucrau mai mulţi muncitori când a izbucnit incediul. Se pare că un muncitor ar fi folosit un flex cu polizor lângă nişte plăci de polistiren, iar de la scântei s-a aprins focul.

Iniţial, muncitorii au încercat să stingă ei focul, însă, cum acesta s-a propagat cu repeziciune, au sunat panicaţi la 112.

Martor: Tu vezi că s-a extins şi la etajele de mai jos? Că se topeşte plasticul ăla?

ISU Dobrogea a trimis la faţa locului mai multe maşini de intervenţie şi 26 de pompieri.

Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: De îndată s-au format echipe de căutare-salvare care au intrat în clădire şi au verificat fiecare nivel să vadă dacă sunt persoane surprinse de foc.

Din fericire, nimeni n-a fost rănit, însă pagubele materiale sunt uriaşe. Întreaga faţadă a blocului cu opt etaje a fost afectată. După ce au identificat focarul, aflat la baza blocului, sub un lift exterior, pompierii au lichidat repede incendiul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă