Fața lui Paul Anton spune totul! Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îl deranjează că nu a fost printre jucătorii plătiți

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Din banii intrați în club în urmă cu două zile, suporterii-acționari au achitat unor jucători, cei care și-au dat acordul să rămână, un salariu. Printre cei ”norocoși”, nu s-a aflat, însă, și Paul Anton.

Reacția lui Paul Anton, după ce unii coechipieri ai săi au primit bani

La interviul de după partida cu Gaz Metan Mediaș, Paul Anton a evitat să spună clar că este deranjat de faptul că nu este printre fotbaliștii care au încasat un salariu în această săptămână, însă mimica feței sale a fost grăitoare.

Știți bine povestea, miercuri, niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce au luat doar unii. Eu n-am luat nimic, nu mai contează nu vorbesc, eu cât am contract aici, îmi fac treaba.

Nu știu cum s-a hotărât cum se împart banii. M-am concentrat pe meci, nu m-am implicat în discuții care nu țin de fotbal”, a declarat Paul Anton, după victoria cu Gaz Metan.

VIDEO cu interviul dat de Paul Anton:

Pe lângă situația lui Paul Anton, care și-ar putea depune memoriu din cauza restanțelor salariale, Dinamo a rămas în această săptămână și fără alți doi jucători, Andrei Sin și Andrea Mihaiu, deveniți liberi de contract.

Mai mult, la începutul lunii februarie, alți doi jucători, Florin Bejan și Ionuț Șerban, ar putea rămâne liberi de contract, în urma memoriilor depuse.

Etichete: salarii dinamo , bani dinamo , paul anton , restante salariale dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă