Fata lui Gigi Becali s-a apucat de construit peste 700 de apartamente pe un teren primit cadou de la tatăl său! Investiția depășește 40 de milioane de euro

3 săptămâni in urmă 20

Una dintre fiicele lui Gigi Becali construiește case și apartamente chiar pe un teren primit cadou de la latifundiarul din Pipera.

Theodora Becali Mincu (26 de ani), fiica cea mare a omului de afaceri, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, au inițiat dezvoltarea primului lor ansamblu rezidențial major, cu 700 de apartamente și 50 de case amplasat în zona corporațiilor din Pipera.

Terenul de circa 3 hectare, pe care va fi construit proiectul, este pe malul lacului Pipera, în spatele Ivory Residence (proiect realizat de investitori britanici în locul clădirilor abandonate de compania Arcom, a lui George Becali).

Fata lui Gigi Becali s-a apucat de construit peste 700 de apartamente pe un teren primit cadou de la tatăl său! Investiția depășește 40 de milioane de euro

Suprafața respectivă se află lângă H Pipera Lake, proiectul israelienilor de la Hagag realizat pe un teren cumpărat, în 2018, cu circa 10 milioane de euro tot de la Becali , scrie Profit.ro.

„Vrem să începem în martie construcția proiectului, care va avea circa 700 de apartamente și 50 de case. Investiția se ridică la circa 40 de milioane de euro și va fi realizată exclusiv din capital propriu. Noul proiect va fi în același stil ca MTM Residence, doar că vor fi fațade ventilate. Finisajele vor fi mai ridicate“, a declarat, pentru sursa menționată Mihai Mincu.

Teodora intenționează să creeze un imperiu financiar

Teodora a decis să își facă propriul imperiu alături de Mihai Mincu, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță de ceva timp. Tânăra în vârstă de 26 de ani vrea să-şi croiască singură în drum în lumea afacerilor şi lucrează deja la mai multe proiecte viitoare.

Afacerile îi merg bine, se pare, patronului FCSB, în ultima perioadă. Se pare că pandemia a crescut prețurile la multe terenuri, după cum ProSport a scris în această vară.

Omul de afaceri sucevean Ion Crăciunescu a încheiat un acord și cu George Becali pentru achiziția unui nou teren în Pipera, în suprafață de circa 7,4 hectare, pentru care va plăti 25 de milioane de euro.

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development și Catted, la care, dacă adăugăm și tranzacția cu IBB, se ajunge la o valoare cumulată de peste 55 de milioane de euro.

The post Fata lui Gigi Becali s-a apucat de construit peste 700 de apartamente pe un teren primit cadou de la tatăl său! Investiția depășește 40 de milioane de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă