Farul, regrete mari după eșecul cu CFR Cluj! Cătălin Anghel i-a ținut locul lui Gheorghe Hagi și a tras concluzia: „Am pus multe probleme!”

2 luni in urmă 42

Farul are regrete mari după eșecul la limită cu CFR Cluj, scor 0-1. Cătălin Anghel i-a ținut locul lui Gheorghe Hagi și a remarcat jocul echipei sale din repriza secundă.

Tehnicianul crede că doar golul i-a lipsit Farului în repriza secundă: George Ganea a irosit o ocazie monumentală în prelungiri.

Gheorghe Hagi a primit o suspendare de două etape și o amendă de 360 de lei, după victoria cu scandal obținută de Farul în fața celor de la Sepsi, scor 1-0.

Cătălin Anghel, regrete mari după CFR Cluj – Farul 1-0: „Am pus multe probleme!”

Cum Gheorghe Hagi a fost suspendat, Cătălin Anghel a stat pe bancă și a dat explicații după eșecul cu CFR Cluj, primul suferit de Farul în acest sezon din Liga 1.

Constănțenii se pregătesc acum de meciul cu Dinamo, care se va juca tot într-o zi de vineri, la Ovidiu.

„Acesta este fotbalul. Am avut două ocazii foarte mari. A fost un meci echilibrat, am pus multe probleme în repriza secundă, dar trebuia să avem răbdare. Ne-a lipsit golul. Este dezamăgitor, vrem să ne impunem jocul și să marcăm. N-am apucat să discut cu Gică Hagi, o să vedem. Analizăm acum acest meci și ce îmbunătățiri trebuie aduse pentru meciul cu Dinamo”, a spus Cătălin Anghel.

The post Farul, regrete mari după eșecul cu CFR Cluj! Cătălin Anghel i-a ținut locul lui Gheorghe Hagi și a tras concluzia: „Am pus multe probleme!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă