Farul nu s-a calificat în play-off pe ”barba ei”, iar acum stă la mâna rezultatelor. Ianis Zicu, analiză după jocul cu ”FC U” Craiova: ”Sunt convins că se joacă după reguli de fair-play.” Ce a spus despre o posibilă ratare a obiectivului

2 săptămâni in urmă 1

Farul a ratat șansa să se califice matematic în play-off-ul Ligii 2. A terminat la egalitate meciul cu U Craiova 1948 SA, din etapa a 20-a, scor 0-0, astfel că este nevoită să aștepte rezultatele ultimei runde. Consănțenii vor sta în etapa care va încheia prima parte a sezonului diviziei a doua.

În cazul în care s-ar fi impus pe ”Ion Oblemenco”, Farul nu mai era interesată de jocul rezultatelor. Așa, trebuie să aștepte să se înregistreze anumite rezultate, în anumite partide, pentru a fi în lupta pentru promovare. Oricum, echipa lui Ianis Zicu are șanse mari să meargă acolo.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Farul nu s-a calificat în play-off pe ”barba ei”, iar acum stă la mâna rezultatelor. Ianis Zicu, analiză după jocul cu ”FC U” Craiova: ”Sunt convins că se joacă după reguli de fair-play.” Ce a spus despre o posibilă ratare a obiectivului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă