Farul, la ora adevărului după 3-1 cu Recea și salvarea de la retrogradare. Ianis Zicu, analiza unui sezon în care s-a ratat promovarea și plusurile scoase în față după doi ani de mandat

1 lună in urmă 31

Farul a scăpat matematic de orice emoție în privința retrogradării. Constănțenii au învins sâmbătă Fotbal Comuna Recea, cu 3-1, în etapa a 4-a a Grupei B a play-out-ului, și sunt siguri că vor evolua în Liga 2 și în sezonul următor.

Ianis Zicu mai vrea acum primul loc în grupă, pentru a arăta că Farul merita să fie în play-off și că doar neșansa a făcut să nu se lupte nici în acest an pentru un loc de promovare în Liga 1. Referitor la confruntarea cu Fotbal Comuna Recea, antrenorul echipei de la malul mării a remarcat jocul bun făcut de echipa sa, în situația în care maramureșenii treceau printr-o perioadă pozitivă din punct de vedere sportiv.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Farul, la ora adevărului după 3-1 cu Recea și salvarea de la retrogradare. Ianis Zicu, analiza unui sezon în care s-a ratat promovarea și plusurile scoase în față după doi ani de mandat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă