Farul – FCSB, Live Video Online, de la ora 20:30. Echipa lui Edi Iordănescu este cea mai în formă din Liga 1

3 săptămâni in urmă 33

Farul și FCSB se vor întâlni de la ora 20:30, în meciul restanță din Liga 1. Partida va fi Live Video Online pe prosport.ro.

Programat inițial pe 24 octombrie, meciul a fost amânat după cazurile de COVID-19 care au apărut la FCSB.

VIDEO: Fazele meciului Farul – FCSB

Farul – FCSB, Live Stream Online, de la ora 20:30

Meciul dintre Farul și FCSB poate fi urmărit și Live Stream Online, pe digisport.ro, de la ora 20:30.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 26 de ori în principala competiţie internă, de patru ori au câştigat constănţenii, de 18 ori s-au impus bucureştenii, iar alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

Roş-albaştrii au şase victorii consecutive în Liga 1 şi sunt cea mai în formă echipă în momentul de faţă.

„Din păcate, avem și jucători accidentați. La ultimul antrenament a căzut și Romario. Atât Romario, cât și Mladen, cel puțin o săptămână sau două săptămâni nu o să fie cu noi. Și îi avem și pe Boboc și Dobrosavlevici în izolare. Avem patru indisponibili, dar trebuie să găsesc soluții. A revenit totuși Purece, nu e 100%, dar măcar e cu noi”, a declarat Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

31 de jucători au evoluat pentru constănţeni în ediţia curentă, dintre care 12 sunt autohtoni născuţi după 1 ianuarie 2000 (locul 1 la acest capitol).

The post Farul – FCSB, Live Video Online, de la ora 20:30. Echipa lui Edi Iordănescu este cea mai în formă din Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă