Farul Constanța, victorie mare în fața lui Galatasaray! ”Regele” Hagi l-a învins pe ”împăratul” Terim

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Gică Hagi a profitat de pauza competițională datorată meciurilor echipelor naționale și și-a dus echipa la Istanbul, locul în care a scris istorie pentru gruparea ”Cimbom”, pentru un amical cu Galatasaray. Turcii, cu Olimpiu Moruțan titular, au condus la finalul primelor 45 de minute, însă pe final Farul a înscris de trei ori și și-a adjudecat victoria.

Galatasaray - Farul Constanța 1-3. Gică Hagi l-a învins pe Fatih Terim

După o primă repriză echilibrată, dar în care Galata a intrat în avantaj la cabine după autogolul lui Dobrosavlevici, Farul a controlat total ultimele 45 de minute.

Betancor, Ely Fernandes și Ganea au întors rezultatul în ultimele 10 minute de joc, iar constănțenii se întorc de la Istanbul cu un succes important, de moral, în ciuda lipsei de miză a partidei.

farul-galatasaray

Galatasaray - Farul Constanța 1-3 (amical) / Foto: Facebook @farulconstanta

Galatasaray - Farul Constanța 1-3. Echipele:

  • Galatasaray: Ozturk (75 Cipe) - Boey, Arslan, Teixeira, Bayram - Kutlu (60 Caglayan, 85 Gumus), Kara (46 Aanholt), Moruțan (85 Suer) - Kilinc (85 Aksaka), Diagne (84 Akman), Babel (85 Babacan). Antrenor: Fatih Terim.
  • Farul: Mușat (75 Dincă) - Dussaut (80 Chera), Larie, Dobrosavlevici (46 Mladen), De Nooijer (46 Artean) - Boboc (75 Dănuleasă), Pires (80 Josemi), Purece (60 Radaslavescu, 80 Casap) - Chițu (46 Ganea), Petre (46 Betancor), Tănasă (46 Ely). Antrenor: Gică Hagi.
Etichete: gica hagi , fatih terim , amical farul constanta , farul constanta galatasaray
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă