Farul Constanța, victorie în amicalul cu Galatasaray! Gică Hagi, laude pentru Moruțan. „Este foarte talentat!” | VIDEO

1 lună in urmă 32

Farul Constanța s-a deplasat în Istanbul pentru un meci amical cu Galatasaray, iar trupa lui Gică Hagi a obținut victoria.

Formația antrenată de Gică Hagi s-a impus în fața lui Galatasaray cu scorul de 3-1, iar „turcii” și-au trecut numele pe tabela de marcaj prin autogolul lui De Nooijer din minutul 30.

Cele două echipe au profitat de pauza competițională datorată meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial 2022 și au jucat o partidă de verificare în Istanbul.

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Galatasaray

Farul Constanța a avut un joc foarte bun. Trupa „Regelui” s-a impus cu scorul de 3-1, după ce Jefte Betancor (min. 84), Ely Fernandes (min. 87) și George Ganea (min. 90+3 penalty) și-au trecut numele pe tabela de marcaj.

Pentru formația lui Fatih Teirm a jucat și Olimpiu Moruțan, fotbalistul transferat de Galatasaray de la FCSB cu 3,5 milioane de euro. De partea cealaltă, Alexandru Cicâldău, al doilea român de la formația din Istanbul, face parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru partidele din CM 2022.

Gică Hagi, impresionat de Olimpiu Moruțan

Gică Hagi a vorbit la finalul meciului amical cu Galatasaray și a avut cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruțan, dar și pentru academia sa. „A fost un meci bun. A fost un amical bun pentru ambele echipe. Suntem la începutul drumul, facem o echipă nouă. Câștigăm experiență. Trebuie să lucrăm mai mult, avem mulți tineri, dintre care 10 sunt la echipele naționale. Avem cea mai bună academie din România și suntem mândri”, a spus Gică Hagi

„Moruțan este foarte talentat, drumul lui este clar. Trebuie să se adapteze aici. Este nevoie de ceva răbdare. Cicâldău este și el un jucător bun, s-a văzut asta în două săptămâni. Au demonstrat că merită acest tricou”, a spus Gică Hagi după meciul amical jucat de Farul cu Galatasaray.

Echipele de start:

Galatasaray (antrenor Fatih Terim): Ozturk (75 Cipe) – Boey, Arslan, Teixeira, Bayram – Kutlu (60 Caglayan, 85 Gumus), Kara (46 Aanholt), Moruțan (85 Suer) – Kilinc (85 Aksaka), Diagne (84 Akman), Babel (85 Babacan).

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Mușat (75 Dincă) – Dussaut (80 Chera), Larie, Dobrosavlevici (46 Mladen), De Nooijer (46 Artean) – Boboc (75 Dănuleasă), Pires (80 Josemi), Purece (60 Radaslavescu, 80 Casap) – Chițu (46 Ganea), Petre (46 Betancor), Tănasă (46 Ely).

Fatih Terim – Gheorghe Hagi – Gheorghe Popescu yine yeni yeniden beraberler… pic.twitter.com/kKAfuMsIuq

— Şampiyonluğa Odaklan (@SampiyonOdaklan) September 4, 2021

The post Farul Constanța, victorie în amicalul cu Galatasaray! Gică Hagi, laude pentru Moruțan. „Este foarte talentat!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă