Farul Constanța – Chindia Târgoviște 0-1 Live Video Online în optimile Cupei României | Oaspeții, cât pe ce să înscrie din nou!

2 luni in urmă 1

Partida Farul Constanța – Chindia Târgoviște se joacă acum, în optimile Cupei României. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Min. 56. Ocazie pentru Chindia Târgoviște! Atanase a trimis un șut puternic către poarta adversă, însă goalkeeper-ul Farului a reținut mingea fără probleme

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45. Finalul primei reprize!

Min. 39. Gol Chindia Târgoviște! Berisha trimite mingea în poarta adversă după o centrare splendidă a lui Șerban. VEZI VIDEO AICI

Min. 28. Cele două echipe joacă prudent, încercând să fructifice contraatacurile rapide

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE DE START

Farul: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, Ursu, Carabela – L. Mihai, Antoche, Cruceru – Damașcan, Măzărache, Bîrnoi
Antrenor: Ianis Zicu

Chindia: Moldovan – Martac, Bourama, Dinu, Kocic – Șerban, Rata, Atanase, Mitrea – Berisha, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Gheorghe Hagi, Constanța

Farul Constanța se află la primul meci oficial din 2021. Ultima partidă a constănțenilor datează din 14 decembrie 2020, pierdută în fața Ripensiei Timișoara, 0-1, în Liga 2. Echipa de la malul mării își dorește să se impună cu orice preț în fața Chindiei Târgoviște, având în vedere că ultima prezență, în sferturile Cupei României, a avut loc în urmă cu 15 ani.

De cealaltă parte, Chindia Târgoviște vine după o înfrângere, în Liga 1, contra medieșenilor de la Gaz Metan, 0-1. Trupa lui Emil Săndoi a obținut rezultate bune în actualul sezon competițional și se situează pe locul 7 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Farul Constanța – Chindia Târgoviște la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Farul Constanța – Chindia Târgoviște 0-1 Live Video Online în optimile Cupei României | Oaspeții, cât pe ce să înscrie din nou! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă