Farul Constanța are un nou medic! Cine este Radu Paligora, doctorul care a lucrat 10 ani la FCSB și un an la CFR Cluj

1 săptămână in urmă 13

Doctorul Radu Paligora a început, de miercuri, 13 octombrie 2021, să colaboreze cu Farul Constanța. Aducerea mediului la echipă a fost anunțat în urmă cu puțin timp de formația de la malul mării.

Paligora a venit la Farul Constanța după o perioada petrecută la CFR Cluj. Iar alegerea medicului a venit pe fondul încrederii pe care Gică Hagi a avut-o în el.

Medicul și antrenorul formației Farul Constanța au mai colaborat în perioada în care Hagi a lucrat ca tehnician la FCSB.

Farul Constanța are un nou medic! Cine este Radu Paligora, doctorul care a lucrat 10 ani la FCSB și un an la CFR Cluj

Medicul a mai lucrat în trecut, timp de 10 ani, la o altă „forță” a Ligii 1: FCSB (în perioada 2004 – 2014). Înainte de a colabora cu echipele de fotbal, Radu Paligora a lucrat, după terminarea facultății, la Spitalul Militar și în cadrul Forțelor Aeriene Române, ca medic generalist, conform gsp.

„Farul Constanța continuă «achizițiile» de marcă în toate compartimentele ! Începând de astăzi, Radu Paligora este noul doctor al formației noastre!

În vârstă de 46 de ani, Radu Paligora este unul dintre cei mai renumiți specialiști în domeniu, cu o experiență vastă la cluburile de fotbal. A mai activat la FCSB, în perioada 2004-2014, Al Hilal, între 2014-2015, Ludogoreț Razgrad, între 2016-2018, Al Wasl între 2019-2020 și CFR Cluj între ianuarie – august 2021. Bun venit, Radu Paligora, și mult succes alături de Farul Constanța!”, transmite Farul Constanța prin intermediul propriului site.

The post Farul Constanța are un nou medic! Cine este Radu Paligora, doctorul care a lucrat 10 ani la FCSB și un an la CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă