Farul Constanța a pierdut un fotbalist talentat! „Tatăl Simonei Halep putea avea un viitor fantastic în sportul-rege. „N-a putut să-i convingă pe părinți”

3 săptămâni in urmă 27

Stere, tatăl Simonei Halep, este un om care iubește în egală măsură tenisul dar și fotbalul. Și nu doar că un chibiț!

În tinerețe a practicat fotbalul iar povestea spusă despre el, de un apropiat al sau, este inedită. Stere Halep ar fi în stare să stea nemișcat în fără televizorului atât la partidele de tenis disputate de fiica lui, fosta numărul unu mondial și câștigătoare a două Grand Slam-uri, dar și la meciurile de fotbal.

Este îndrăgostit de sportul-rege, iar marele lui regret e că nu a acceptat în adolescență oferta venită din partea celor de la Farul Constanța.

Farul Constanța a pierdut un fotbalist talentat! „Tatăl Simonei Halep putea avea un viitor fantastic în sportul-rege. „N-a putut să-i convingă pe părinți”

Pentru că avea un talent înnăscut, Stere Halep a fost imediat remarcat de către oficialii clubului de la malul marii.

„Dom’le, îl iubea mingea, cum spun fotbaliștii. Se vedea cu ochiul liber că este un mare talent. Toată lumea și-l dorea în echipa. După ce l-au văzut cum joacă, au venit cei de la Farul, acasă la părinții lui, pentru a-i convinge să-l lase la Farul. N-a fost chip să-i convingă.

Eu va spun că dacă ajunge să fie legitimat la Farul, ajungea departe. Eu spun cu mâna pe inima că putea fi legitimat fie la Dinamo, fie la Steaua. E talent mare.

De la el a moștenit Simona Halep dragostea pentru minge. Chiar dacă pentru una mai mică. Dar ați văzut-o cât de bine se descurcă și cu mingea de fotbal”, a povestit pentru Prosport un constănțean, care-l știe foarte bine pe tatăl Simonei.

Și acum Stere Halep joacă la old-boys!

Lunar, Stere Halep, nu ratează ocazia de a îmbrăca tricoul unor echipe de old- boys, din Constanța. Echipe alcătuite în proporție mare din machedoni. „Joacă și acum foarte bine. Nu mai stă în teren un meci întreg, dar, cât joacă face diferența”, a mai declarat același cunoscut al tatălui Simonei.

The post Farul Constanța a pierdut un fotbalist talentat! „Tatăl Simonei Halep putea avea un viitor fantastic în sportul-rege. „N-a putut să-i convingă pe părinți” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă