Fără precedent! WTA amenință că nu va mai organiza turnee în China după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng ar fi fost violată

2 săptămâni in urmă 7

Asociația Tenisului Feminin (WTA) a transmis un mesaj dur după ce jucătoarea chineză Shuai Peng (35 de ani) a fost dată dispărută! Aceasta este de negăsit după ce l-a acuzat de agresiune sexuală pe fostul vicepremier al țării ei, Zhang Gaoli (75 de ani).

WTA a intrat în alertă după ce presa din Marea Britanie a scris că Shuai Peng a dispărut de aproape două săptămâni și nu a mai dat niciun semn! Reprezentanții Ministerului de Externe din China nu au dorit să facă niciun comentariu pe această temă.

Shuai Peng, jucătoare de tenis chineză care s-a aflat pe locul 1 în clasamentul de dublu și pe poziția 14 la simplu, a spus pe o rețea de socializare că a fost agresată sexual în urma cu trei ani de fostul vicepremier Zhang Gaoli.

WTA amenință că nu va mai organiza turnee în China după ce Shuai Peng a fost dată dispărută

WTA solicită clarificări din partea autorităților chineze și amenință că nu va mai organiza turnee în China! În prezent, China găzduiește competiții foarte importante, cum ar fi China Open sau Wuhan: „Dacă nu primim clarificări în scurt timp, am fi pregătiți să facem acest pas și să nu ne mai desfășurăm activitatea în China”, a spus președintele WTA, Steve Simon.

Șeful WTA a mai adăugat că nu a putut lua legătura cu Shuai Peng, dar a primit asigurări că jucătoarea de tenis se află în siguranță: „Am primit răspuns, inclusiv din partea Federației Chineze de Tenis, că este în siguranță și nu s-a aflat sub amenințare fizică. Am înțeles că s-ar afla la Beijing, dar nu pot să confirm, pentru că n-am discutat cu ea direct”, a mai spus, Steve Simon, citat de New York Times.

Shuai Peng s-a duelat cu Simona Halep la Wimbledon 2017.

 

Sportiva chineză l-a acuzat pe fostul vicepremier de agresiune sexuală

O acuzație incredibilă împotriva unui înalt oficial chinez, retras între timp din politică, a stârnit valuri în China! Sportiva nu a mai dat niciun semn de viață după ce i-a fost ștearsă postarea.

Pe contul de Weibo al jucătoarei de tenis au apărut acuzații de agresiune sexuală la adresa fostului vicepremier Zhang Gaoli! Shuai Peng a reclamat faptul că a fost violată de politician, apoi a început o relație cu acesta, ce a durat mai mulți ani.

The post Fără precedent! WTA amenință că nu va mai organiza turnee în China după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng ar fi fost violată appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă