Fără portofel, dar cu gândaci în cameră! Prin ce trece Novak Djokovic în Australia

2 săptămâni in urmă 12

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Lui Novak Djokovic i s-a reținut portofelul pe aeroport. Gândaci în camera de hotel

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Numai că aventura sârbului a continuat și aici. În camera de hotel, Djokovic s-a trezit cu tot felul de gândaci și alte insecte, potrivit publicației Tennisworldusa.

În plus, lui Djokovic i s-a reținut portofelul cu acte pe aeroport, plus unele bunuri personale, pentru mai multe cercetări.

Ministrul australian al sănătăţii, Greg Hunt, a afirmat că sârbul nu a putut oferi dovezile necesare pentru a putea intra în Australia.

  • A izbucnit chiar și un conflict diplomatic între Australia și Serbia pe această temă. Preşedintele sârb Aleksandar Vucic denunţă faptul că Novak Djokovic ar fi fost “hărțuit” în Australia. Ambasadorul Australiei în Serbiei a fost convocat de urgență pentru a oferi explicații în acest caz. Președintele Serbiei, dar și tatăl lui Novak Djokovic, au avut discursuri populiste în legătură cu situația tenismenului sârb în Australia.

Novak Djokovic a stat aproape 9 ore pe aeroportul din Melbourne

Din cauza neregulilor depistate, Djokovic a fost reținut aproape 9 ore pe aeroportul din Melbourne, la sosirea sin Serbia. S-au făcut verificări peste verificări, iar în cele din urmă, viza i-a fost anulată.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Între timp, Djokovic a făcut contestație, numai că aceasta se va judeca abia luni, cel mai devreme. Așa că el este nevoit acum să rămână în acel hotel, acolo unde nu poate veni soția și familia sa, în ciuda cererii pe care a făcut-o.

Australian Open 2022 este programat în perioada 17-30 ianuarie. Organizatorii au anunțat că toţi jucătorii care vor să participe trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze împotriva COVID-19.

  • Novak Djokovic (34 de ani) este campionul en titre de la Australian Open și deține un număr record de titluri la Melbourne – nouă.

Sârbii acuză interese politice în Australia

Presa din Serbia susține că explicația autorităților statului Victoria conform căreia viza lui Djokovic nu era eligibilă este discutabilă. Reuters a anunțat că trei jucători de tenis cu documente similare de călătorie au intrat deja în Australia.

În total, au fost 26 de cereri de derogare pe motive medicale, din partea sportivilor. Doar patru au fost acceptate, iar autoritățile australiene au anunțat că investighează o posibilă încălcare a regulilor.

Sârbii cred că este vorba despre un abuz de putere, menit să sporească popularitatea politicienilor din Australia, având în vedere restricțiile dure impuse australienilor în ultimul an.

Etichete: novak djokovic , australian open , viza australia

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă