Fără Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan pe teren, Galatasaray se califică în grupele Europa League! Gigi Becali își umple buzunarele grație performanței turcilor

1 lună in urmă 28

Galatasaray a învins-o cu 2-1 pe Randers și a obținut calificarea în grupele Europa League, iar Gigi Becali jubilează, urmând să încaseze bani din partea turcilor conform clauzelor înscrise în contractul pentru transferul lui Olimpiu Moruțan.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, proaspăt transferați la Galatasaray, nu au făcut parte din lotul pe care turcii l-au folosit în meciul retur cu Randers. În manșa întâi, danezii au scos un rezultat de egalitate, 1-1, astfel că au sperat că pot da lovitura în al doilea meci.

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray presupune și unele sume de bani pe care FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, trebuie să le încaseze în cazul calificării echipei din Turcia în grupele celor mai importante competiții de pe continent. „Ei vor calificările de la anul, eu am zis din anul ăsta”, a spus Gigi Becali după transferul lui Oimpiu Moruțan.

Fără Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, Galatasaray se califică în grupele Europa League

Românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au putut fi folosiți de Fatih Terim în meciul cu Randers deoarece au sosit prea târziu la club pentru a fi trecuți pe lista UEFA. Cu toate acestea, FCSB și patronul Gigi Becali au toate motivele să se bucure deoarece turcii sunt obligați, conform acordului de transfer, să trimită bani la București ca bonus de performanță.

Returul cu Randers nu a fost deloc la îndemâna turcilor, care au trecut prin mari emoții până să se vadă calificați în grupele Europa League. După ce meciul tur împotriva croaților s-a încheiat la egalitate, 1-1, Galatasaray s-a văzut condusă în manșa a doua încă din minutul 11, când Marvin Egho a deschis scorul. Reușita lui Patrick van Aanholt din minutul 48 și autogolul lui Frederik Lauenborg din minutul 59 au făcut ca turcii să se impună în cele din urmă și să obțină calificarea în faza grupelor.

The post Fără Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan pe teren, Galatasaray se califică în grupele Europa League! Gigi Becali își umple buzunarele grație performanței turcilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă