Fara acces la Twitter sau Facebook, Trump a lansat o platforma de "comunicare" cu sloganul "Save America"

1 săptămână in urmă 20

Donald Trump a lansat un site de "comunicare", ce va avea un continut "direct din biroul" fostului presedinte american, informeaza BBC. Trump, blocat de Twitter si suspendat de Facebook si YouTube dupa revolta din ianuarie de la Capitoliu, si-a transmis de atunci mesajele prin comunicate de presa, iar acum noul site le va gazdui.

Vizitatorii paginii web pot aprecia postarile si le vor putea partaja pe conturile lor de Twitter si Facebook.

Anuntul a venit cu o zi inainte ca Facebook sa decida daca ii va interzice permanent lui Trump sa aiba un cont.

Consilierul fostului demnitar, Jason Miller, a declarat anterior ca o platforma de socializare urmeaza sa fie lansata. "Aceasta noua platforma va fi mare", a spus el in luna martie.

Miller a scris marti pe Twitter ca noul site nu este platforma despre care vorbea si ca noi informatii despre asta vor fi anuntate curand.

Site-ul a fost construit de Campaign Nucleus, companie de servicii digitale creata de Brad Parscale, fost manager de campanie a lui Trump.

Consiliul de supraveghere al Facebook va anunta miercuri daca Trump va primi o interdictie permanenta. Daca ii va fi permis sa revina, Facebook va avea la dispozitie sapte zile pentru a-i reactiva contul.

Twitter, unde contul lui Trump avea 88 de milioane de urmaritori, i-a blocat permanent accesul, iar YouTube a spus ca va reactiva contul fostului presedinte cand va fi redusa amenintarea privind violenta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă