Faptul că nu s-a vaccinat îl costă cât un Ferrari pe Joshua Kimmich! Neamțul cu origini românești, luat și el la ochi

2 săptămâni in urmă 25

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, 20:36 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 20:36

Joshua Kimmich a intrat în carantină 7 zile după ce Süle s-a infectat cu coronavirus. Nevaccinat, Joshua ar putea să fie neplătit o săptămână.

Joshua Kimmich venise la naționala Germaniei pentru ultimele două meciuri din preliminarii, cu Liechtenstein (azi) și Armenia (duminică). Dar a fost nevoit să părăsească lotul foarte repede.

Niklas Süle, colegul său de la Bayern și Mannschaft, a fost depistat pozitiv (deși e vaccinat) și medicii lotului au decis să trimită alți patru jucători în carantină: Kimmich, Gnabry, Musiala și Adeyemi, primii trei coechipieri la club, atacantul lui RB Salzburg având părinții la München.

Ei sunt nevaccinați în naționala Germaniei!

Jurnaliștii de la Bild susțin că cei patru sunt nevaccinați. De Kimmich se știa, iar ceilalți nu ar fi fost izolați dacă erau imunizați.

Potrivit tabloidului german, toți vor sta în carantină minimum 7 zile (dacă, la finalul acestei perioade, testele vor fi negative). Și cum de la 1 noiembrie nu mai poți cere salariul în Germania cât rămâi la izolare, în cazul în care nu ești vaccinat, ei ar putea pierde banii pe o săptămână.

Cum Kimmich câștigă anual 20 de milioane de euro brut, va rămâne fără 384.000 de euro. Dacă liderii bavarezilor nu decid să-l plătească, totuși.

Citește și:

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Versatilitatea l-a convins”

OFICIAL Omul care a marcat o eră pleacă de la Liverpool: „Îmi strâng laptopul și părăsesc biroul”

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă s-a VACCINAT anti-covid!?! DOVADA care e virală în online: 'Are pe conștiință morțile a mii de oameni'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă