Fanii Parmei și-au pierdut răbdarea: "Ar trebui să plecați și să nu vă mai întoarceți niciodată"

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Sepe și unul dintre suporterii Parmei au purtat un dialog pe Instagram. Iată cum arată schimbul de replici, conform Football Italia:

Fanii Parmei și-au pierdut răbdarea: "Ar trebui să plecați și să nu vă mai întoarceți niciodată"

Luigi Sepe: Speram să fac un meci mai bun la jocul cu numărul 100 pentru Parma. Cred că a fost unul dintre cele mai slabe, îmi cer iertare în fața voastră.

Suporter Parma: O să retrogradăm, dar noi o să rămânem aici și în Serie B. În schimb tu și Gervinho ar trebui să plecați de la Parma și să nu vă mai întoarceți niciodată.

Luigi Sepe: Vorbești numai prostii. Chiar dacă echipa va ajunge în Serie B, asta nu înseamnă că nu putem să revenim în Serie A după sezonul viitor.

Suporter Parma: Această retrogradare te va urmări toată cariera, va atârna foarte greu. Cât despre noi, nu știi ce trăim.

Valentin Mihăilă, cea mai mare notă de pe teren, în meciul Fiorentina - Parma 3-3

Valentin Mihăilă putea fi eroul celor de la Parma. După intrarea sa din minutul 46, jocul ocupantei penultimului loc în Seria A s-a revitalizat. Mai întâi a centrat pentru golul lui Kurtic din minutul 72, apoi a marcat primul său gol în campionatul Italiei, în minutul 90. Părea că nimic nu se mai putea întâmpla și Parma va obține prima victorie după mai mult de trei luni.

Acest lucru nu s-a întâmplat, dar prestația formidabilă a lui Mihăilă nu a fost trecută cu vederea. Fostul jucător al Universității Craiova a fost notat cu 7,3 de către SofaScore, cea mai bună evaluare de pe teren, la egalitate cu Jasmin Kurtic. Un gol, un assist, 14 atingeri ale balonului, 5 pase din 8 și-au găsit destinatarul, două dueluri aeriene din trei câștigate, au fost cifrele lui Mihăilă.

VIDEO Rezumatul meciului Fiorentina - Parma 3-3

Etichete: fiorentina , parma , instagram , fiorentina parma , valentin mihaila parma , dennis man parma , suporteri parma , fiorentina parma 3-3 video , jucatori parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă