Fanii lui Pacquiao, îngrijorați pentru sănătatea pugilistului! Cum a fost surprins multiplul campion mondial

1 lună in urmă 25

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Meciul cu Ugas a fost primul pentru Pacquiao după o pauză de doi ani. Filipinezul ar fi trebuit să lupte cu Errol Spence Jr., dar acesta a fost nevoit să se retragă, iar cubanezul a intrat în ring în locul său.

Fanii lui Pacquiao, îngrijorați pentru sănătatea pugilistului

Ochiul lui Manny Pacquiao a fost foarte afectat în timpul luptei și a fost nevoie de cinci copci pentru a închide tăietura. Acesta a mers la un medic oftalmolog pentru a monitoriza situația.

Un clip în care apare Manny Pacquiao a stârnit îngrijorarea fanilor. Pugilistul în vârstă de 42 de ani este surprins în timp ce este hrănit cu lingurița de soția sa, Jinkee, alături de care are trei copii. În videoclip, Pacquiao stă așezat pe un scaun și nu își poate ține ochii deschiși.

Pacquiao, omul-record din boxul mondial

După meciul cu Ugas, Pacquiao nu a vrut să ofere un răspuns dacă își continuă cariera, și a spus că vrea să fie lăsat să se odihnească și să se gândească bine. În plus, el a declarat că va oferi un răspuns peste o lună privind candidatura la președinție.

"Voi face anunțul final peste o lună. Știu că am în față o problemă mai dificilă decât boxul și vreau să ajut lumea. Chiar vreau să îi ajut", a spus Pacquiao.

Manny Pacquiao este omul-record din boxul mondial. Filipinezul de 42 de ani este singurul om care a deținut titluri mondiale la 8 categorii de greutate.

  • Pacquiao are 68 de victorii, dintre care 39 obținute înainte de limită, 8 înfrângeri și două remize.
  • De cealaltă parte, Yordenis Ugas are 27 de victorii, dintre care 12 obținute înainte de limită și 4 înfrângeri.
Etichete: manny pacquiao , yordenis ugas
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă