Fanii lui Dinamo vor să-l dea afară pe Ionel Gane! Trei nume vehiculate deja pentru a prelua frâiele ”câinilor”

1 lună in urmă 2

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Fanii nu-l mai vor Ionel Gane. ”Avem nevoie de un antrenor curajos!”

Chiar și antrenorul formației din Ștefan cel Mare a admis că ar putea pleca de la cârma echipei, la interviul de după meci. ”Nu eu decid”, a declarat Gane, care a adăugat că va rămâne la Dinamo ”atât timp cât se poate”.

Fanii din DDB nu au digerat eșecul cu dobrogenii și au inițiat un sondaj intern în care au întrebat ce trebuie schimbat la echipă pentru a îmbunătăți lucrurile. 

Cei mai mulți dintre suporteri au bifat opțiunea ”Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea jucătorilor încrederea”.

Nici directorul sportiv Mario Nicolae nu a scăpat de criticile fanilor, mai ales că el este cel care s-a ocupat cu transferurile din ultima vreme. 

Sondajul intern din DDB:

Variante pentru Ionel Gane: Bonetti, Mulțescu, Rednic

În cazul în care Gane va părăsi Dinamo, fanii au mai multe preferințe în ceea ce privește înlocuitorul.

Astfel, printre numele vehiculate de suporteri se numără italianul Dario Bonetti, Gigi Mulțescu, precum și ”eternul” Mircea Rednic, omul care tocmai le-a administrat dinamoviștilor un eșec greu de uitat.

Dinamo nu a marcat de cinci etape în Liga 1 și este pe locul 13. Bucureștenii au 26 de puncte, cu cinci peste Voluntari, echipa care ocupă poziția a 15-a, prima retrogradabilă. Ilfovenii au și un meci mai puțin disputat.

Rezumat Dinamo vs. Viitorul 0-5:

Etichete: ionel gane , dinamo viitorul , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă