Fanii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea! Ultrașii au trecut la amenințări: „După tot ce am făcut, acesta a fost norocul vostru!”

3 săptămâni in urmă 1

Dinamo nu și-a revenit nici la Iași, a fost învinsă cu 0-1 de Poli, iar ultrașii și-au pierdut răbdarea! Fanii echipei lui Gigi Mulțescu i-au tot apărat pe jucători pănă sâmbătă seara, însă de această dată au avut un mesaj dur pentru fotbaliștii care pierdut puncte pe bandă rulantă în Liga 1.

După eșecul în fața echipei care se află pe ultimul loc, fanii lui Dinamo le-au transmis jucătorilor că norocul acestora a fost faptul că partida din Copou s-a jucat fără spectatori, semn că ultrașii ar fi avut de gând să nu-i ierte pe elevii antrenați de Gigi Mulțescu.

Dinamo a fost iertată la Iași și de un penalty, pe care arbitrul nu l-a dictat la un henț al lui Andrei Blejdea, iar situația devine tot mai grea pentru „câini”, aflați în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fanii lui Dinamo, reacție dură după eșecul de la Iași: „A fost norocul vostru!”

Gigi Mulțescu a dat vina pe jucători, despre care spune că au greșit ca în curtea școlii, iar fanii nu i-au mai apărat pe fotbaliști, în condițiile în care au făcut eforturi imense pentru ca aceștia să-și primească banii la timp.

„SINCER!? DUPĂ TOT CE AM FĂCUT, FAPTUL CĂ NU SE JOACĂ FOTBAL CU PUBLIC, A FOST NOROCUL VOSTRU ASTĂZI”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, imediat după eșecul de la Iași.

Poli Iași – Dinamo 1-0. ECHIPELE DE START:

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Passaglia – Almada Soares, Vanzo, M. Stan – Djuranovic
REZERVE: Axinte, Calcan, Gaitan, Cabral, Alvarez, F. Cristea, Acosta, Flores, Cană
ANTRENOR: Nicolo Napoli

DINAMO: Eșanu – R. Grigore, Puljic, Ehmann – Sorescu, P. Anton, V. Achim, A. Radu – Fabbrini – Blejdea, Moldoveanu
REZERVE: Kongshavn, G. Crețu, Nepomuceno, Mihaiu, Morsay, Stan, Bani, Stere, Bordușanu
ANTRENOR: Gheorghe Mulțescu

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Viorel Flueran, Adrian Popescu, Valentin Dumitru

The post Fanii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea! Ultrașii au trecut la amenințări: „După tot ce am făcut, acesta a fost norocul vostru!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă