Fanii lui Dinamo nu vor să audă de retrogradare: „Asta înseamnă practic disparția!”

1 lună in urmă 7

Dinamo este într-o situație tot mai grea în Liga 1, iar fanii anunță un dezastru, dacă echipa antrenată de Gigi Mulțescu va retrograda la finalul acestui sezon extrem de dificil.

Suporterii subliniază că au făcut eforturi uriașe în ultima perioadă și susțin că Dinamo n-are voie să retrogradeze din Liga 1, un asemenea scenariu fiind echivalent chiar cu dispariția clubului. ”Câinii” sunt pe locul 14 în Liga 1, după ce au pierdut cu ”lanterna roșie” Poli Iași, scor 0-1.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Fanii lui Dinamo se tem de retrogradare: „Asta înseamnă practic dispariția!”

„Am făcut tot ce este omenește posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reușit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanțe de avocați competenți, ne-am luptat cu gașca lui Cortacero și am asigurat cheltuielile curente ale clubului.

A venit și licența! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € și am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice și avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înțeleg câinii ăștia este că Dinamo e sfâșiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat și chiar furat, ani în șir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis DDB.

The post Fanii lui Dinamo nu vor să audă de retrogradare: „Asta înseamnă practic disparția!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă