Fanii lui Dinamo, la un pas de un nou sold-out! Peste 36.000 de bilete vândute după umilința de la Botoșani | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Fanii lui Dinamo sunt la un pas de un nou sold-out remarcabil! Până acum, suporterii au vândut aproape 40.000 de bilete virtuale pentru meciul cu Gaz Metan, de miercuri. Mai precis, până la această oră s-au dat 36.400 de tichete, după cum a aflat ProSport.

Suporterii au pus la bătaie „Arena Națională virtuală”, iar interesul este unul mare, asta deși echipa a pierdut două meciuri la rând în Liga 1, iar la Botoșani a pierdut chiar la scor: 0-4. Deși suporterii își doresc plecarea lui Pablo Cortacero de la echipa din Ștefan cel Mare, omul de afaceri spaniol susține că nu are de gând să se despartă de Dinamo.

Ultrașii s-au mobilizat fantastic și pentru meciul cu Chindia, precedentul jucat de Dinamo pe teren propriu, iar ultrașii au adunat peste 50.000 de euro doar din vânzarea biletelor virtuale. Jucătorii au pierdut însă duelul cu formația din Târgoviște, scor 0-1.

Dinamoviștii promit un nou sold-out! 36.400 de bilete vândute pentru meciul cu Gaz Metan

Suporterii lui Dinamo au trecut repede peste umilința de la Botoșani și au demonstrat încă o dată că sunt alături de jucătorii antrenați de Jerry Gane.

Un bilet virtual la meciul cu Gaz Metan costă doar 5 lei, iar fanii au cumpărat până acum 36.400 de bilete virtuale pentru partida de miercuri, care va fi LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro, de la ora 20:00.

„TĂVĂLUGUL ÎNCEPE SĂ NIVELEZE TOT și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo. Să vedeți atunci SOLD OUT-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi”, a scris recent Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Jucătorii lui Dinamo, apărați de fani: „Echipa are suflet!”

Suporterii i-au apărat pe jucători după meciul modest de la Botoșani, asta deși fanii au asigurat deplasarea cu avionul în Moldova, după cum a scris ProSport.

„Echipa se leagă, se vede că are suflet. A fost o conjunctură azi, avem și un portar care are nevoie de meciuri, ca să capete experiență. O fi avut și trac, îmi dau seama că vor să facă pe dracu în patru, mai ales pentru suporteri. Vor reintra cei care au fost accidentați, suspendați. Eu merg pe o conjunctură”, a spus Andrei Gerea, membru DDB, la Digi Sport.

Să nu uităm că la Botoşani am avut pe foaie zece jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulţi ani! Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este uşor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată la Dinamo” – Jerry Gane, antrenor Dinamo

The post Fanii lui Dinamo, la un pas de un nou sold-out! Peste 36.000 de bilete vândute după umilința de la Botoșani | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă