Fanii lui Dinamo, gest superb la Săftica! Ce s-a întâmplat în cantonamentul „câinilor”: „Am primit promisiunea asta” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Dinamo este pe cale să rateze iar prezența în play-off-ul Ligii 1, dar fanii sunt în continuare alături de jucători, demonstrând asta și înaintea partidei cu Viitorul lui Mircea Rednic.

Suporterii au mers la Săftica pentru a discuta cu jucătorii lui Ionel Gane. Fanii, care fac eforturi mari în această perioadă grea, au aprins torțe și au cântat în fața jucătorilor, aflați cu moralul la pâmânt după seria proastă din ultima perioadă.

Meciul dintre Dinamo și Viitorul are loc vineri, 26 februarie, de la ora 20:30. Partida din „Ștefan cel Mare” contează pentru etapa a 25-a din Liga 1.

Fanii lui Dinamo, alături de jucători: „Vor da totul pe teren!”

„Pentru că nu putem fi pe stadion, am mers astăzi la Săftica să-i mobilizăm pe jucători înainte de meciul de mâine. Am primit promisiunea că vor da totul pe teren, așa cum și noi dăm totul pentru a asigura salariile și obținerea licenței”, a scris Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook, atașând și un material video cu întâlnirea dintre ultrași și fotbaliști.

Dinamo se pregătește de meciul cu Viitorul, ambele echipe traversând o perioadă complicată în Liga 1. Dacă echipa lui Gică Hagi a spus adio Cupei României, echipa lui Ionel Gane își poate salva sezonul, după ce s-a calificat în sferturile competiției.

„Sigur că sunt puncte extrem de importante. Echipa, care va lua cele trei puncte, va putea să pregătească în liniște acest final de campionat, pentru că ați văzut că diferența este foarte mică de locurile de jos. Atâta timp cât sunt sanse matematice (n.n. la play-off), eu cred ca ambele echipe pot spera. Dar, la modul în care joaca echipele din față, mă refer la Botoșani, Clinceni, echipe care confirmă… eu cred că va fi destul de greu să fie prinse din urmă”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Fanii lui Dinamo, gest superb la Săftica! Ce s-a întâmplat în cantonamentul „câinilor”: „Am primit promisiunea asta” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă