Fanii lui Dinamo, de neoprit! Suporterii au investit deja aproape două milioane de euro pentru a salva clubul de faliment | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 9

Fanii lui Dinamo fac eforturi uriașe pentru a salva clubul de colaps, iar până acum au investit deja aproape două milioane de euro.

DDB a virat până acum 1.740.000 de euro în conturile lui Dinamo, care a fost în mare pericol să nu ia licența pentru sezonul viitor.

Din acești bani, suporteri au reușit să salveze și baza de la Săftica și au achitat salariile jucătorilor.

Fanii din DDB au virat 1.740.000 de euro în conturile lui Dinamo

De când au început să se implice serios la Dinamo, suporterii au strâns 1.740.000 de euro, o sumă cu adevărat impresionantă. Sunt bani strânși din cotizația de membru, din donații, tricouri de joc, licitații și evenimente.

Dacă inițial se vorba despre suma de 35.000 de euro, dinamoviștii au venit cu precizarea că de fapt a fost nevoie ca aceștia să achite 55 de mii de euro pentru a nu pierde baza sportivă unde „câinii” își desfășoară activitatea zilnică.

În plus, suporterii au făcut eforturi uriașe și pentru ca Dinamo să ia licența, pe ultima sută de metri. Mircea Lucescu i-a ajutat și el pe fani, prin organizarea unui super amical cu Dinamo Kiev, în Ucraina.

Mario Nicolae: „Mulți se vor asocia cu suporterii și vor veni lângă echipă”

Mario Nicolae a explicat de ce oamenii de afaceri stau deocamdată la distanță de Dinamo și când aceștia ar putea să-i ajute pe fani.

„Sunt oameni care, în momentul de faţă, se gândesc: «Vin cu aport financiar, sponsorizare, cu infuzie de capital, dar banii ăştia unde se duc?». Există întotdeauna riscul să îi pierzi, banii aceia. Atâta timp cât actele nu sunt clare şi tu ai reuşit să câştigi câteva bătălii în instanţă, mai este un pic până când vei putea să scapi de managementul ăsta iberic. Când lucrurile o vor lua pe un făgaş normal şi majoritatea acţionariatului va fi preluat de suporteri, sunt sigur că mulţi se vor asocia cu ei şi vor veni lângă echipă”, a spus Mario Nicolae.

The post Fanii lui Dinamo, de neoprit! Suporterii au investit deja aproape două milioane de euro pentru a salva clubul de faliment | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă