Fanii lui Dinamo au dat marea lovitură și au adus doi sponsori de top: „DDB va avea de câștigat peste 800.000 de euro pe an!”

1 lună in urmă 29

Suporterii lui Dinamo fac tot posibilul să evite un dezastru, iar fanii au anunțat că vor încheia două contracte de sponsorizare cu două multinaționale. Ultrașii din Program DDB susțin că în club vor veni peste 800.000 de euro pe an.

„Partenerul strategic al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi un autoturism”, anunță fanii, în ziua în care ProSport a anunțat transferul lui Andrei Blejdea în „Ștefan cel Mare”, de la FC Argeș.

În plus, suporterii anunță că Dinamo se va muta pe Arena Națională pentru biletele virtuale: în aceste condiții, fanii pot cumpăra peste 50.000 de tichete la fiecare meci.

Super lovitură dată de fanii lui Dinamo: „DDB va avea de câștigat peste 800.000 de euro pe an!”

„URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB

Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale!

Prima VESTE BUNĂ a anului

Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB.

Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înțeles.

Câteva detalii acum.

Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an!

Devenim din ce în ce mai puternici, așadar!

În discuțiille cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM.

La fiecare meci, biletele suporterilor vor participa la o tombolă publică în urma căreia câștigătorul va primi un autoturism de culoare roșie inscripționat pe alb cu “ProgramDDB”.

Câștigătorul va alege jucătorul sau legenda dinamovistă care să-i aducă mașina acasă sau să i-o înmâneze, dacă va fi vorba de un câștigător din afara țării, care va fi invitat la București pentru a-și primi premiul.

Tragerea la sorți și înmânarea autoturismului vor fi evenimente publice.

Dacă vom juca în Play-off vor fi 12 autoturisme, dacă vom juca în play-out vor fi mai multe autoturisme, pentru că se vor disputa mai multe meciuri. Valoarea unui autoturism va fi de cel puțin 12.000 €”, este mesajul Peluzei Cătălin Hîldan, pe Facebook.

The post Fanii lui Dinamo au dat marea lovitură și au adus doi sponsori de top: „DDB va avea de câștigat peste 800.000 de euro pe an!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă