Fanii FCSB-ului au răbufnit când au văzut primul „11” pentru meciul cu Gaz Metan. „Oaidă n-are ce căuta în echipă! E haotic, fără realizări!” Ce spun despre lipsa lui Vukusic | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 2

Fanii FCSB-ului au răbufnit când au văzut primul „11” al roș-albaștrilor pentru meciul cu Gaz Metan, iar Răzvan Oaidă a fost principala țintă.

Toni Petrea îl folosește din ce în ce mai des pe Răzvan Oaidă încă de la începutul meciurilor, lucru care nu este pe placul suporterilor de la FCSB.

După ce au văzut că mijlocașul transferat de la FC Botoșani este titular și împotriva lui Gaz Metan Mediaș, suporterii FCSB-ului au luat cu asalt pagina de Facebook a echipei patronate de Gigi Becali și cer ca Oaidă să nu mai fie folosit de gruparea roș-albastră și îl compară cu Alexandru Buziuc, atacant intrat în dizgrația latifundiarului din Pipera.

Fanii FCSB-ului au răbufnit când au văzut primul „11” pentru meciul cu Gaz Metan

„Mă disperă cu Oaidă ăsta. Cel mai prost jucător din ultimii ani!” „Iar joacă Oaidă, iar dă peste poartă din 5 metri. Să nu mai zic de Șut, că om mai inutil ca ăla nu am văzut în viața mea!” Crețu și Vînă trebuie să fie titulari, iar Oaidă ăsta nu știu ce caută la Steaua” „Oaidă nu are ce căuta în echipă!” „În locul lui Oaidă l-aș fi băgat mai bine pe Niță! În rest echipa este ok. Oaidă nu este de Steaua. Oaidă joacă ca și Buziuc, haotic, fără realizări, îi auzi numele foarte rar în timpul partidei. Eu unul nu îmi aduc aminte vreun meci în care să se remarce și el cu un joc bun”. „E mai bun Simion decât Șut, iar Oaidă nu merită titular” „Oaidă e comă. Sper să facă un meci bun în seara asta”.

Suporterii FCSB-ului îl vor titular pe Vukusic

Fanii FCSB-ului au comentat și în legătură cu lipsa lui Ante Vukusic, fotbalistul adus de Meme Stoica, din echipa de start a roș-albaștrilor, iar aceștia cer ca Toni Petrea să-l joace mai mult pe atacant.

„Serios? Nici acum Vukusic?” „Vukusic e iar rezervă. bravo, iar îl bagă Becali în minutul 80 și ai pretenții la goluri”. „Iar îl ține pe Vukusic pe bancă. Îl bagă în minutul 80 și mai au pretenții să marcheze”. „De ce oare s-a mai cumpărat Vukusic? Să avem lotul la număr?” „De ce oare l-au adus? Trebuie încercat, jucat câteva meciuri ca titular, apoi renegat dacă nu corespunde cu cerințele patronului antrenor”

The post Fanii FCSB-ului au răbufnit când au văzut primul „11” pentru meciul cu Gaz Metan. „Oaidă n-are ce căuta în echipă! E haotic, fără realizări!” Ce spun despre lipsa lui Vukusic | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă