Fanii FCSB-ului au anunțat ce siglă doresc în pieptul jucătorilor lui Gigi Becali. „E cea mai importantă pentru noi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Virgil Boglea, avocatul asociației „Salvați Steaua” a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre cele patru sigle pierdute de CSA Steaua în favoarea lui Gigi Becali, iar acesta a dezvăluit care este sigla pe care suporterii FCSB-ului și-ar dori ca favoriții să o poarte în piept.

Virgil Boglea susține că sigla care are litera „A” în centru este cea mai importantă pentru suporterii echipei patronate de Gigi Becali, iar aceasta este cea pe care ei o vor în pieptul favorițiilor.

Mai mult, avocatul asociației „Salvați Steaua” a dezvăluit cât timp va dura până când FCSB ar  putea să folosească una dintre cele patru sigle pierdute de CSA Steaua.

Fanii FCSB-ului au anunțat ce siglă doresc în pieptul jucătorilor lui Gigi Becali

„Sigla cu „A-ul” în mijloc e cea mai importantă pentru noi. Sunt 4 sigle pierdute de CSA. Au interzis să folosească aceste sigle. Se poate ca Gigi Becali să folosească aceste sigle dacă formulează cerere la OSIM pentru înregistrarea acestor sigle.

Noi vrem să pregătim niște surprize, dar ar putea dura un an, un an jumătate până când FCSB poate folosi aceste sigle. Cei de la CSA au contestat decizia luată de a nu mai putea folosi siglele. Le-au pierdut pentru că nu au mai avut secție de fotbal și nu au putut să le folosească pe domeniul fotbalistic. Nu au mai avut parte de fotbal din 1998 și n-au avut cum să le folosească și nici nu au cum să dovedească acest lucru.

Cea istorică cu „A-ul” pe mijloc prezintă cele mai importante valențe istorice, dar mai este  și cea cu vulturul, din anii ’90, dar și cea cu CSA din anii ’60. Cea cu „A-ul” pe mijloc este cea mai importantă pentru suporteri”, a spus Virgil Boglea, avocatul asociației „Salvați Steaua”.

The post Fanii FCSB-ului au anunțat ce siglă doresc în pieptul jucătorilor lui Gigi Becali. „E cea mai importantă pentru noi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă