Fanii echipei naționale nu pot merge la meciul cu Islanda, dar au undă verde în Italia. Anunțul FRF

3 săptămâni in urmă 16

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Raed Arafat, șeful DSU a explicat că nu se pot acorda derogări pentru revenirea spectatorilor pe stadion la partida România – Islanda, pe fondul situației privind pandemia de coronavirus.

Fanii României, chemați la meciul naționalei U21

În schimb, partida “tricolorilor” U21 din Italia se va disputa cu spectatori. Pe 16 noiembrie, de la ora 18:30, România va întâlni Italia, la Frosinone, un meci amical.

FRF a anunțat că prețurile biletelor la acest meci sunt cuprinse între 5 și 14 euro.

Suporterii români din Italia au impresionat la Campionatul European de tineret din 2019, când au venit în număr mare la meciurile "tricolorilor". 

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Italia are aproximativ 6.000 de cazuri noi de coronavirus zilnic, în timp ce România are o medie de peste 7.000 de noi infectări raportate.

Marea diferență este rata de vaccinare. Peste 73% din populația Italiei este vaccinată complet, în timp ce doar 34,6% dintre români sunt vaccinați împotriva COVID-19.

Rădoi, revoltat de închiderea stadioanelor

Selecționerul Mirel Rădoi s-a revoltat la conferința de presă dinaintea meciului cu Islanda și a spus că nu înțelege de ce autoritățile au închis din nou stadioanele.

“Mi se pare incredibil: ne vaccinăm ca să putem merge la mall în spațiu închis, dar nu suntem primiți pe stadioane, în spațiu deschis. Cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare era ca oamenii să vină la acest meci.

Nu înseamnă că eu sunt pentru vaccinare sau împotrivă, fiecare e liber să facă ce vrea. Logic era ca echipa națională să dispute acest meci cu spectatori în tribune”, a spus Mirel Rădoi.

În runda precedentă a preliminariilor Cupei Mondiale Qatar 2022, România a învins Armenia, scor 1-0, pe Stadionul Steaua. Circa 14.000 de oameni au asistat la partida respectivă.

Etichete: italia , romania , spectatori , echipa nationala , u21 , frosinone
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă