Fanii dinamoviști au dezvăluit cum va arăta tricoul din sezonul viitor: „Vom intra în istorie! Va fi o surpriză frumoasă!”

1 lună in urmă 1

Fanii dinamoviști continuă campania pentru obținerea licenței, iar suporterii au dezvăluit cum va arăta tricoul de joc al „câinilor”, din sezonul viitor.

Cei care vor plăti suma de 490 de lei vor avea numele inscripționat pe tricoul roș-albilor din ediția viitoare de campionat. Dinamo are nevoie de 600.000 de euro pentru a obține licența pentru UEFA, până la finalul lunii martie.

Ultrașii și-au adus aminte și de momentul memorabil petrecut la meciul dintre FCSB și Manchester City, atunci când a pornit practic proiectul „Doar Dinamo București”. „Au venit niște… din Elveția sau din Olanda că vor să facă ei gratuit. Faceți, bă. Eu am zis că nu dau niciun ban și ei au zis că fac pe gratis. Bine, mă, faceți pe gratis…”, a spus la vremea respectivă Gigi Becali, care a fost păcălit de fanii dinamoviști.

Suporterii dinamoviști au dezvăluit cum va arăta noul tricou al echipei: „Vom intra în istorie!”

„SĂ NU UITĂM CUM A ÎNCEPUT TOTUL!

La început au fost doar niște veste simple, dintr-o pânză ușoară. Erau trei variante: alb, roșu sau negru, dar nu îți puteai alege culoarea. Livrarea s-a făcut în saci negri de plastic. Modest.

Așa i-am îmbrăcat pe ei. 20.000 de oameni. Și au intrat în istorie.

Doar pentru ei a fost GRATUIT. Doar ”Prima oară-i gratis”.

ACUM NE VOM ÎMBRĂCA PE NOI. Cu ceva mai frumos. ȘI VOM INTRA ÎN ISTORIE!

Dar oricât de frumos ar fi tricoul inscripționat, nu trebuie să privim la cei 490 de lei ca la prețul unui tricou. Pentru că dacă privim așa, într-adevăr, pare scump.

490 de lei este prețul SALVĂRII LUI DINAMO.

Tricoul va fi mult mai frumos decât se vede în imagini. Ceea ce apare acum este doar o schiță a tricoului. Designul va fi o surpriză frumoasă pentru toată lumea.

E scump, dar nu plătim pentru tricou, nici măcar pentru numele nostru scris pe el, ci pentru ISTORIA LUI DINAMO, pe care trebuie s-o salvăm. Cu orice PREȚ!

BĂTĂLIA PENTRU SALVAREA CLUBULUI este acum PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!

Și pentru ca Dinamo să rămână ”PE VIAȚĂ” este nevoie de SACRIFICIU”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

The post Fanii dinamoviști au dezvăluit cum va arăta tricoul din sezonul viitor: „Vom intra în istorie! Va fi o surpriză frumoasă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă