Fanii celor de la UTA, mesaj direct pentru FCSB şi Becali: „Steaua înseamnă CSA”!

1 lună in urmă 10

Înfrățirea dintre suporterii celor de la UTA și cei ai CSA Steaua e încă un motiv pentru a aprinde și mai mult spiritele pentru „duelurile” încrucișate de sâmbătă. Mai întâi, de la ora 15, Steaua joacă cu FCSB II într-un derby din Liga 3, pentru ca la orele serii, mai precis de la ora 20, elevii lui Toni Petrea își joacă poziția de lider în Liga 1 la Arad, contra „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

În vreme de pandemie, suporterii „roș-albilor” nu au dreptul să-și încurajeze favoriții din tribune, dar s-au strecurat în această seară, în peluza de pe „Francisc Neuman”, pentru a le transmite un mesaj de solidaritate fraților de la CSA și, totodată, să-i înțepe pe cei de la FCSB.

Steaua înseamnă CSA”! şi „Haide UTA, Haide Steaua” sunt cele două bannere afişate de suporterii arădeni. Mini-coregrafia fanilor UTA-ei, completată de câteva torțe aprinse, a fost postată și pe pagina de facebook a celor de la SudSteaua.ro, iar fanii celor două echipe au distribuit masiv pe reţelele de socializare imaginea de pe arena arădeană.

Altfel, conducătorii clubului de pe Mureș nu au o relație tocmai rea cu șefii FCSB-ului. UTA i l-a vândut pe Dennis Man lui Gigi Becali în urmă cu patru ani, iar acum cele două cluburi au făcut un profit important de pe urma trecerii atacantului arădean la Parma. Apoi, nu mai departe de această iarnă, FCSB a fost de acord ca Adi Petre să revină acasă, la Arad, fără a avea pretenții financiare. În fine, în vara lui 2018, UTA l-a cedat la gruparea bucureșteană și pe juniorul David Petruț, component al naționalei U17 a României.

 

The post Fanii celor de la UTA, mesaj direct pentru FCSB şi Becali: „Steaua înseamnă CSA”! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă