Fanii „câinilor”, atac la adresa lui Cosmin Contra: „A băgat Dinamo în groapă, a acceptat această bășcălie!”

3 săptămâni in urmă 3

Andrei Gerea, membru „Elite” în programul „DDB”, a avut cuvinte dure la adresa lui Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo. Acesta îl acuză pe „Guriță” că ar fi băgat formația roș-albă în groapă.

Nemulțumirea fanilor dinamoviști vine după ce Cosmin Contra ar fi reclamat-o, pe Dinamo, la comisii, pentru neplata mai multor salarii, din perioada în care se afla pe banca echipei din „Ștefan cel Mare”.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Fanii „câinilor”, atac la adresa lui Cosmin Contra

Andrei Gerea susține că fostul antrenor al lui Dinamo a reclamat formația roș-albă la comisii, pentru neplata salariilor. Acesta îl critică pe „Guriță” pentru faptul că a accepatat să fie aduși jucători, pe salarii foarte mari, la Dinamo.

„Din păcate, Cosmin Contra ne-a reclamat la comisii. E puțin spus că sunt foarte dezamăgit. Din punct de vedere moral, domnul Contra s-a declasat total în fața dinamoviștilor. Ar fi trebuit să renunțe la tot.

El a venit, împreună cu Melero, a garantat și acceptat aceste salarii demente, care acum amenință clubul cu falimentul. Ar fi trebuit să nu fie de acord cu acele salarii acordate unor jucători care nu mai jucaseră de foarte mult.

El însă a susținut acea politică de transferuri și acum, după dezastrul pe care l-a provocat, el vrea să-și recupereze banii! E de necrezut. Șerdean, Cortacero, ăștia sunt niste derbedei, dar Cosmin Contra, fost jucător al clubului, să facă așa ceva, e o mare dezamăgire.

A băgat Dinamo în groapă, a acceptat această bășcălie, el ca antrenor. A zis de la început că-l știe pe Melero, a garantat pentru unii jucători care mai apoi au arătat că nu au față de Dinamo, chiar și în situația asta în care ne aflăm acum”, a declarat Andrei Gerea, pentru Digi Sport.

Fostul politician se întreabă, în mod ironic, dacă Cosmin Contra o va băga pe Dinamo în faliment, în cazul în care nu-și va primi banii restanți.

„Dacă nu-și va primi banii, ce va face domnul Contra? O să bage clubul în faliment? O să-l bage în Liga 4? Asta vrea el, după mintea lui asta trebuie să se întâmple.

Alții, pentru abuz în serviciu plătesc cu libertatea”, a mai spus Andrei Gerea.

The post Fanii „câinilor”, atac la adresa lui Cosmin Contra: „A băgat Dinamo în groapă, a acceptat această bășcălie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă