Fanii arădeni impresionează din nou. În cât timp s-au vândut toate biletele la UTA - CFR Cluj

4 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Sold out la UTA Arad - CFR Cluj! În cât timp s-au vândut toate biletele

Fanii arădeni au impresionat în acest start de sezon, venind în număr mare la stadion pentru toate partidele de pe teren propriu ale echipei lui Laszlo Balint. Același lucru se va întâmpla și la meciul cu campioana României.

Din cauza situației provocate de COVID-19, doar 50% din capacitatea arenei "Francisc Neuman" va putea fi ocupată, astfel că UTA a pus în vânzare 2.300 de bilete. Acestea s-au epuizat într-un timp record, doar 90 de minute, anunță sportarad.ro.

Celor 2.300 de suporteri li se vor alătura cei aproape 3.300 de posesori de abonamente, astfel că la partida cu CFR Cluj vor asista aproximativ 5.600 de fani.

UTA Arad vine după eșecul neașteptat din Cupa României contra formației CSO Filiași, din Liga 3, scor 0-1. Antrenorul Laszlo Balint a fost foarte nemulțumit după partida de miercuri, anunțând ulterior că toți jucătorii și toți cei din stafful tehnic au fost amendați, iar jucătorul Marius Tomozei a fost exclus din lot.

În Liga 1, UTA are un start de sezon bun. După nouă runde, arădenii ocupă poziția a șaptea, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj. Pe teren propriu, ”Bătrâna Doamnă” este neînvinsă.

Etichete: cfr cluj , uta arad , laszlo balint , fani uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă